Adrian Mihalcea şi-a anunţat DEMISIA! UTA rămâne fără antrenor după doar şase etape!

Data publicare: Sambata, 02 Septembrie, 2017 Total: 3212 accesari

Adrian Mihalcea şi-a anunţat DEMISIA! UTA rămâne fără antrenor după doar şase etape!

După victoria scăpată printre degete de către UTA în faţa propriilor suporteri, antrenorul Bătrânei Doamne şi-a anunţat demisia.

 

Am avut o alta prestatie modesta, foarte modesta. Nu stiu care este problema. Cred ca eu sunt problema. Deci, sincer, eu sunt singura problema. Am vrut vreo doi atacanti de vreo doua saptamani, ca stiu cu ce ma confrunt, si nu se poate aduce nici jumatate. Azi, iarasi, sunt blocati si, stiti cum se pot debloca… cu un soc. Si eu sunt socul, eu voi fi socul, pentru ca simt o mare neincredere din partea lor si am pretentia la niste jucatori pe care nu-i recunosc.


Am jucat fotbal si imi dau seama de unele chestii. Nu stiu daca sunt foarte dure, dar imi dau seama. Nu cred ca mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Sa vina unul mai bland, unul care sa ii plimbe. Eu, asta e genul meu. Frica asta de a juca este un mare semn de intrebare. si ca sa tragi la promovare iti trebuie mult mai mult
„, a spus Mihalcea în conferinţa de presă de după meci.

 

 

Din startul sezonului, cu Mihalcea pe bancă, UTA a reuţit să adine doar 9 puncte dintr-un total de 18 posibile, echipa arădeană fiind dezamăgirea startului de sezon după ce toată lumea o vedea favorită pentru promovare.