În urma unui ACCIDENT îngrozitor,mașina a fost făcută praf ! Femeia avea răni cumplite !

Data publicare: Luni, 28 August, 2017 Total: 9226 accesari

În urma unui ACCIDENT îngrozitor,mașina a fost făcută praf ! Femeia avea răni cumplite ! O mașină care a fost făcută praf în urma unui accident de circulație, a fost plimbată duminică prin Timișoara, cu tot cu șoferul "mort" . AFLĂ mai multe detalii 

Duminică, timișorenii au putut observa de aproape.cum arată o mașina distrusă în urma unui accident rutier, și mai mult.de atât, care sunt consecințele grave, în urma unor astfel de accidente.


Acesta a fost un exercițiu pentru tragerea unui semnal de alarmă. Campania „Timișoara Drive Safe” e la cea de-a doua ediție, în acest an, la Timișoara, scrie opiniatimișoarei .

Oamenii s-au oprit curioși să vadă ce se întâmplă. Acțiunea a adus în prim plan, un scenariu, în premieră la nivel național, realizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat".

Duminică în Piața Libertății a fost expusă pe o platformă, o mașină avariată în urma unui grav accident de circulație. 


Între fiarele contorsionate ale autoturismului se afla o "victimă" accidentată mortal, rol jucat de jurnalista Diana Mihai, căreia i s-a aplicat un machiaj profesionist, efectuat de make-up artist și efecte speciale Daniela Cășuneanu, astfel fiind prezentate publicului, imagini cât mai apropiate celor rezultate din tragediile rutiere.  

La acțiune au participat și echipaje ale ISU Banat, care au desfășurat și un exercițiu de descarcerare a victimei, căreia i-au acordat și măsuri de prim ajutor, sub privirile spectatorilor din piața publică. Pentru atingerea unui impact pozitiv puternic în rândul populației si o vizibilitate accentuată a acțiunii cu rol preventiv, după finalizarea exercițiului de descarcerare și de acordare a măsurilor de prim ajutor, platforma cu mașina distrusă a plecat în defilare pe străzile centrale ale orașului, pe un traseu bine stabilit, însoțită de două echipaje ale Serviciului Poliției Rutiere Timiș, două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat" și un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.


Traseul pe care a fost purtată mașina avariată:

Piaţa Libertatii – Str. Victor Vlad Delamarina – Str. Sfantul Ioan – Str. Gheorghe Dima – Piata Marasti (giratoriu) stanga – Calea Alexandru Ioan Cuza (spre Iulius Mall) – Piata Consiliul Europei – Calea Aradului, pana la intersectia cu Str. Miresei – pana la intersectia cu Calea Torontalului – se continua pe Bulevardul Cetatii, pana la intersectia cu Str. Gheorghe Lazar – Str. Gheorghe Dima ( dreapta) – Tipografilor – stanga pe str. Coriolan Brediceanu – Strada Paris – Bld. Republicii – giratoriu Louis Turcanu – Bld. Regele Ferdinand I – (Catedrala Mitropolitana) – dreapta, pe Str. 20 Decembrie 1989, apoi viraj stanga, spre Filarmonica Banatul – Piata Iancu Huniade (giratoriu ) – Bld. I.C. Bratianu (stanga) – Str. Hector – Bastion – Piata I.C. Bratianu (giratoriu Punctele Cardinale) – Bd. Take Ionescu (IPJ Timis) – punct final coloana.


Sursa text și foto: opiniatimisoarei