Incendiu devastator la o casă din municipiul Arad! Un bărbat a murit în urma arsurilor, altul este internat în spital!

Data publicare: Luni, 28 August, 2017 Total: 1845 accesari

Incendiu devastator la o casă din municipiul Arad! Un bărbat a murit în urma arsurilor, altul este internat în spital!

 Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineaţă la o locuinşă aflată pe strada şcoalei din municipiul Arad. La momentul izbucnirii incendiului, patru persoane, doi bărbaţi, o femeie şi un copil, se aflau în casă.

Doi oameni au fost arţi iar starea unuia este extrem de gravă,după ce aceştia au fost surprinşi de incendiu şi au inhalat fum.

 

 

Focul a izbucnit din exterior ,a cuprins izolatia imobilului si s-a extins către acoperiş. Unul dintre răniti a fost resuscitat la faţa locului,dar potrivit medicilor, sansele lui de supravieţuire sunt minime.

 

 

La imobilul cu parter şi etaj se efectuau lucrări la instalaţia electrică. La un moment dat,clădirea a fost cuprinsă de flăcări. Femeia si copilul ,care locuiau la etaj au reusit sa iasa. Cei doi barbati ,aflati la demisol,au fost scosi afara de pompieri. Unul are arsuri grave la caile respiratorii.
Este posibil ca cei doi bărbaţi să fi fost răniţi fie pentru că dormeau,fie pentru că au încercat să stingă focul.



Cei doi răniţi au fost transportaţi la spitalul judeţean din Arad. 

 

Odată ajunşi la spital, bărbatul care era grav rănit şi-a dat ultima suflare în mâinile medicilor, arsurile interne suferite fiind incompatibile cu viaţa.
"Din nefericire, una dintre cele două persoane rănite în incendiul izbucnit astăzi pe Strada Școalei din Municipiul Arad nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul SMURD care l-a preluat și a decedat. Cea de-a doua persoană este în stare stabilă și este conștientă", a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Simina Roz.

Incendiul a distrus izolatia externa a vilei si o parte din acoperis.Cauza incendiului urmeaza a fi stabilită în urma cercetărilor efectuate de către pompieri.