Un MORT în urma unui accident de circulație, produs de un copil de 16 ani !

Data publicare: Sambata, 26 August, 2017 Total: 8514 accesari

Un MORT în urma unui accident de circulație, produs de un copil de 16 ani ! Un  groaznic accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe străzile din vestul țării ! Un copil de numai 16 ani, care s-a urcat la volanul unui autoturism furat, a provocat un accident de circulație, în urma căruia a decedat un om !

Groaznicul accident de circulație s-a produs sâmbătă după-masa, pe drumul ce leagă Timișoara de Șag, iar vinovatul este un copil de numai 16 ani !

Băiatul conducea cu viteză excesivă, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului deosebit de violent, autoturismul condus de pustiul de 16 ani s-a rupt efectiv în două, iar pasagerul din dreapta, a murit pe loc, după ce a zburat prin parbriz.

În celălalt autoturism se aflau patru persoane care mergeau spre Șag, la un botez. Toți au fost răniți grav.

Se pare că, autoturismul condus de băiatul de 16 ani a fost furat din Beregsău Mare. Polițiștii urmează să cerceteze împrejurările în care s-a produs accidentul.

La fața locului au intervenit pompierii și 3 echipaje de la SMURD. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Timișoara.







Sursa foto: facebook