Lui „Grindi” i-a trecut supărarea şi o dă la pace cu Dragnea, urmează să vedem ce „oscior” primeste fostul premier

Data publicare: Vineri, 25 August, 2017 Total: 1216 accesari

Lui „Grindi” i-a trecut supărarea şi o dă la pace cu Dragnea, urmează să vedem ce „oscior” primeste fostul premier

Premierul Mihai Tudose a confirmat că atât el, personal, a vorbit cu Sorin Grindeanu, cât și într-o echipă de partid s-au purtat discuții cu acesta în ideea de a-i oferi o funcție publică, adăugând că la începutul săptămânii viitoare s-ar putea lua o decizie în acest sens.

 

„Da, am avut o discuţie constructivă şi, deopotrivă, amicală. S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului. Când doi oameni maturi care îşi doresc stabilitate pentru această ţară stau din nou la aceeaşi masă, este clar că îşi doresc amandoi un partid puternic şi nedivizat care să guverneze spre binele cetăţenilor“, a declarat Grindeanu, într-un interviu pentru stiripersurse.ro.

 

Cu toate că Preşedintele Camerei Deputaţilor a negat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador în Chişinău lui Sorin Grindeanu: "Nu am făcut aşa ceva", rămâne să vedem totuşi ce i se va oferi, sau ce şi-a negociat Grindeanu în acestă „împăcare”, căci doar de ochii frumoşi ai lui Liviu fără nimic în schimb ne îndoim amarnic că s-a întâmplat minunea, mai ales că fostul premier are lângă el o mare parte a filialei PSD Timiş şi o mare parte a primarilor PSD Timiş, iar Dragnea nu-şi permite acum dizidenţe în partid.