Fostul inspector şcolar Claudius Mladin pedepsit că nu se încolonează ordinelor de partid, apoi demis şi luat la mişto pe Facebook de ministrul Fifor

Data publicare: Marti, 22 August, 2017 Total: 9546 accesari

Fostul inspector şcolar Claudius Mladin pedepsit că nu se încolonează ordinelor de partid, apoi demis şi luat la mişto pe Facebook de ministrul Fifor

Chiar aşa dragi arădeni, evident că nu este nimic nou şi evident că ştiaţi asta, numirile politice sunt la ordinea zilei în ţărişoara noastră şi nici Aradul nu face excepţie, iar dacă nu te “încolonezi” ordinelor de partid roşii, cu siguranţă că vei fi “executat”.

 

S-a ajuns până acolo încât de la sediul PSD să se transmită şi lista cu cine are voie să fie invitat şi cine nu la inaugurarea unui sediu nou al unei instituţii publice, în cazul de faţă al ISJ Arad.

 

Soţia fostului de acum inspector general şcolar Mladin, a publicat pe contul domniei sale de Facebook, o conversaţie cel puţin şocantă între Cornelius Mladin şi Mihai Fifor, în care Fifor condiţionează chiar prezenţa ministrului învăţământului la inaugurarea sediului ISJ Arad, şi îi cere să nu invite oficialităţile oraşului pe motiv că au altă culoare politică. Cam cu asta se ocupă Mihai Fifor ajuns ministrul economiei deşi este filolog de meserie, iar pentru că Mladin a avut “tupeul şi nesimţirea” de a nu executa dorinţa mai marelui PSD Arad, se pare că a plătit scump, printr-o revocare din funcţie venită la ceas de seară. PSD  nu se dezminte de vechile metehne şi continuă să ia decizii “noaptea ca hoţii de weekend”:


“(….) Iar dacă această bătaie de joc la adresa copiilor şi a părinţilor este deja o chestiune la ordinea zilei, ceea ce s-a întâmplat deunăzi, vineri, după stingere („noaptea, ca hoţii de weekend”), anume demiterea prin fax a unui număr important de inspectori generali şcolari judeţeni, profesionişti – şi nu sindicalişti „reformaţi”, ca Pop - care ocupaseră posturile, prin concurs ME, pentru o perioadă de patru ani, este foarte grav.”  a declarat Ludovic Orban preşedintele PNL.

 

 

Pentru ca tacâmul să fie complet, după ce Mladin a fost “zburat” din funcţia de Inspector General, Mihai Fifor, într-o postare de noaptea minţii, îl ia la mişto jignindu-l pe fostul inspector, într-o postare absolut halucinantă pe contul domniei sale de Facebook:

 

 

Ulterior, postarea a dispărut de pe contul lui Mihai Fifor, acesta realizând gafa monumentală pe care a făcut-o, însă a rămas suficient acolo cât să avem o captură la vocabular demn de un nimistu PSD din guvernul Tudose.

 

Replica doamnei Mladin însă mai poate fi găsită pe contul acesteia de Facebook:

“Domnule Fifor, văd că vă plac fotografiile noastre de familie din concediul aferent anului 2013, motiv pentru care vă repostez poza cu gondola, nu de alta, dar ,,a dispărut"! Oare de ce în urmă cu trei ani aceste fotografii nu ,,stârneau" invidii?! Rămân la părerea că ar trebui să aveţi alte atribuţii (mă întreb cât de epuizantă poate fi funcţia pe care o deţineţi, dacă aveţi atâta timp la dispoziţie, când unii muncesc de dimineaţa până seara?!). Nu consider că acestea sunt atribuţiile unui meteoric ministru al Economiei. Vocabularul pe care îl folosiţi este nedemn de funcţia pe care o deţineţi.”
A scris doamna Sofia Mladin pe contul său de Facebook.