Accident MORTAL marți dimineața pe Autostrada ce leagă Timișoara de Arad ! [UPDATE Galerie FOTO]

Data publicare: Marti, 22 August, 2017 Total: 10309 accesari

Accident MORTAL marți dimineața pe Autostrada ce leagă Timișoara de Arad ! [UPDATE Galerie FOTO]

ARAD. Marți dimineața, în jurul orelor 6:00 a avut loc un accident mortal, în care au fost implicate două Tir-uri ! AFLĂ mai multe detalii !

UPDATE 8:30 : Se pare că unul dintre tiruri era oprit pe banda de urgență, iar șoferul care se afla lângă autocamion a fost lovit din plin de celălalt tir, și a rămas prins între cele două autocamioane. Pompierii s-au chinuit la scoaterea șoferului mort, prins între fiarele contorsionate.

Marți dimineața 2 șoferi de Tir și-au pierdut viața într-un accident de circulație, petrecut pe autostrada A1 pe sensul de mers Timișoara-Arad, în zona podului ce face legătura cu satul Fiscuț, din județul Arad.


Din primele informații se pare că cele două tiruri, care circulau în aceeași direcție s-au ciocnit violent, iar șoferii au murit pe loc, rămânând încarcerați.


Sunt două victime, șoferii autocamioanelor. Intervine o ambulanță SMURD și două echipaje de descarcerare. Traficul este blocat pe sensul de mers Timișoara Arad" precizează purtătorul de cuvânt George Pleșca ISU Arad.