Bogdan Boca (PNL): “PSD impune locația pentru Monumentul Marii Uniri. Tot PSD se opune!”

Data publicare: Miercuri, 16 August, 2017 Total: 1436 accesari

Bogdan Boca (PNL): “PSD impune locația pentru Monumentul Marii Uniri. Tot PSD se opune!”

Liberalul Bogdan Boca este de părere că cei din PSD demonstrează că o mână nu știe ce face cealaltă și crează un scandal mediatic inutil privind amplasarea Monumentului Marii Uniri, nefiind în deplină cunoștință de cauză:

           
„Minciunile deputatului PSD Todor nu au oprire. Săptămâna trecută a existat un consens politic, agreat de Todor și implicit de PSD privind amplasarea monumentului în Piața Catedralei. Săptămâna aceasta nu mai este la modă consensul și Todor se sucește sperând să-și creeze un dram de imagine politică.

           
În 2010 Consiliul Local Municipal a decis în unanimitate, cu votul consilierilor PSD, ca amplasarea acestui Monument al Marii Uniri să aibă loc pe Lacul Pădurice. Datorită ineficienței Ministerului Culturii și ai factorilor externi, logistici, același Minister cere o nouă locație pentru monument, în Piața Catedralei.

           
În concluzie am fost pregătiți de șapte ani pentru amplasarea aceastei opere de artă pe Lacul Pădurice, acum suntem obligați să acceptăm o nouă  locație, solicitată de Guvernul PSD, în timp ce reprezentanții lor de pe plan local se opun acestei cerințe.

Acest ping-pong mediatic cu iz de circ nu face decât să umilească imaginea Aradului și să diminueaze importanța Centenarului Marii Uniri” a încheiat Bogdan Boca, consilier local municipal.