Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie în valoare de milioane de euro, încă de la 19 ani

Data publicare: Vineri, 11 August, 2017 Total: 8075 accesari

Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie în valoare de milioane de euro, încă de la 19 ani

Diana Tudose, fiica premierului Mihai Tudose, este patroana unei firme care are ca obiect de activitate, distribuţia de energie, încă de la frageda vârstă de 19 ani.

 

În timp ce alţi tineri de vârsta ei sunt ajutaţi de către părinţi  cu banii de buzunar sau lucrează part-time pentru a avea bani de cheltuială, "fiica deşteaptă" a premierului devenea acţionar majoritar într-o companie din Bucureşti care are profituri anuale de milioane de euro, încasate în urma contractelor cu statul.


În anul 2012, fiica premierului, deşi abia trecută de majorat, cerea statului autorizaţii pentru construirea unui parc fotovoltaic în valoare de peste 12 milioane de euro, în judeţul Brăila.

 

Diana Tudose este din 2011 asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Restul de 50% îi revin lui Victor Nicolae Popescu, un vechi prieten de familie al actulului premier Mihai Tudose.

 

Energreen Distribution SRL Bucureşti, firma fiicei premierului Tudose este în stare de funcționare, dar nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent.

Pe lângă sediul social din Capitală, Energreen Distribution SRL mai are un sediu secundar în Popeşti Leordeni - Ilfov, unde desfăşoară activităţi proprii de birou.