Cristian Gavra (PSD) într-un vocabular de „după blocuri” încearcă să explice ceva ce nu poate fi explicat, pensiile nesimtite cumulate cu salariul de salariul

Data publicare: Vineri, 11 August, 2017 Total: 3138 accesari

Cristian Gavra (PSD) într-un vocabular de „după blocuri” încearcă să explice ceva ce nu poate fi explicat, pensiile nesimtite cumulate cu salariul de salariul

Consilierul judeţean PSD Cristian Gavra, explică arădenilor prin intermediul unui comunicat de presă, într-un limbaj nedemn chiar şi pentru un politician, cum au fost tăiate pensiile în guvernările anterioare, pensii care n-au fost de fapt tăiate niciodată. Propaganda USL de la acea vreme, a perpetuat atât de mult această informaţie pe toate canale media, încât principiul „o minciună spusă de suficient de multe ori devine un adevăr”, această minciună devenită un „adevăr” între timp, devine acum arma lui Cristian Gavra,  care încearcă cu disperare să apere brambureala guvernului pe care partidul său, PSD, o crează şi susţine, în domeniul pensiilor nesimţite care se perpetuează de ani de zile în România.


Actualmente, există oameni în ţara noastră, în sistemul public, care sunt pensionaţi în floarea vârstei la 42-45 de ani, ca apoi să fie reâncadraţi pe aceleaşi posturi în aceleaşi ministere, sau în posturi făcute special pentru aceste persoane, reuşind să încaseze sume demne de invidiat, prin cumulul pensiei şi a salariului, chiar şi de un angajat din europa de vest.

 

Aceste sume ajung pentru unii la valoarea de 20.000, adică ceva peste 4.300 euro. Un astfel de exemplu este chestorul Cornel Ciocoiu, care a fost eliberat din funcţia se secretar de stat al MAI de fostul premier Sorin Grindeanu, chiar înainte să cadă guvernul. Şi-a cerut imediat pensionarea, însă două săptămâni mai târziu se reangaja pe propriul post. Aşa se face că astăzi chestorul Cornel Ciocoiu încasează lunar peste 20.000 de lei, pensie plus salariu de la ministerul de interne.

 

Neavând alt argument decât jignirile, Cristian Gavra  apelează la ele pentru a încerca să explice oamenilor care l-au votat, de ce unii dintre ei au pensie de 1000 de lei după 40 de ani de muncă în timp ce ministrul de interne Carmen Dan din actualul guvern PSD, are angajaţi oameni proaspăt pensionaţi din ministerul de interne, care ajung la venituri lunare de 20.000 de lei (Pansie + Salariu), cazul chestorului Cornel Ciocoiu este unul mai mult decât grăitor.

 


Cum ai putea să-i explici unui votant de-al tău că el are pensie după ce a muncit ca robul zeci de ani, 1000-1200-1400 lei pensie, iar alţii care au muncit jumătate din perioada lor, au pensii  între 9000 şi 13000 de lei şi mai sunt şi reangajaţi în minister pentru alte câteva mii de lei? Este într-adevăr greu dacă nu imposibil, şi atunci reâncălzeşti aceeaşi ciorbă veche şi stricată cu taiatul salariilor şi minciuna cu tăiatul pensiilor, poate poate, te mai crede cineva. 







Cumincatul de presă al PSD Arad primit pe adresa redacţiei noastre

Cristian Gavra (PSD) : “Tocmai cei care au tăiat veniturile românilor au tupeul să vorbească despre sistemul de pensii”

 

“PNL Arad face uz şi în aceste zile de singura armă pe care o mânuieşte constant de o bună bucată de vreme şi anume dezinformarea publică. Fie că este vorba despre minciuni sfruntate sau jumătăţi de adevăr scoase din context, calomnia şi ura fac casă bună cu „creştin-liberalismul de tip Falcă”. Nimic pozitiv din ceea ce întreprinde Guvernul social-democrat nu le miroase bine acestor indivizi a căror singură preocupare rămâne căpătuiala şi atentatul la banul public”, afirmă consilierul judeţean PSD Cristian Gavra.

 

„La toate acestea se adaugă tupeul fără margini şi dispreţul total faţă de români a unor specimene crescute la curtea lui Falcă. Indiferent dacă este vorba despre „fluieraşul Cadar”, despre „mega capitalistul provincial Varga” ori despre orice altă slugă a faraonului, rezultatul este acelaşi. Fiere împachetată în format de presă numai bună pentru a fi servită celor care mai pot înghiţi gogoşile acestor pseudo-politicieni. Chiar Varga, copil de casă, crescut la umbra tunurilor acestor maeştri ai devalizării bugetului public, are îndrăzneala să aducă în discuţie subiectul pensiilor. Adică cei care au tăiat cu cinism pensiile şi salariile românilor au îndrăzneala să se pronunţe despre eforturile cabinetului Tudose de a aduce la o echivalenţă de normalitate sistemul de pensii românesc. Pentru cei cu memoria scurtă, unii dintre idolii lui Glad Varga precum „ilustrul preşedinte al CJA” Iustin Cionca sau omniprezenta Claudia Boghicevici se numără printre cei care în calitate de parlamentari ai PDL au descălecat din limuzine şi palate pentru a vota cu două mâini umilirea românilor. Ba chiar Cionca se mai şi laudă pe la televiziuni când are ocazia că a taiat pensiile a milioane de români. Asta în timp ce se declară „amator de salarii grase” ca pe vremea în care ţinea evantaiul lui Bănăţean la Compania de Apă. În locul lor, a oricăror dintre ei aş băga capul în pământ de rusine ca struţul.” spune consilierul social-democrat Cristian Gavra.

 

 

 T.B.