Strumpfii la Atrium Mall

Data publicare: Vineri, 11 August, 2017 Total: 3935 accesari

Strumpfii la Atrium Mall

O veste extraordinară pentru cei mici care nu au aflat încă: luni, 7 august, Satul pierdut al ștrumpfilor a luat ființă în Atrium Mall.

Cu toții cred că știți povestea Ștrumpfilor. Mulți dintre noi am crescut alături de omuleții albaștri care erau mereu urmăriți de Gargamel și motanul lui. Dacă aventurile ștrumpfilor au fost transformate dintr-un serial într-un film animat de lung metraj, ei bine, anul acesta întreaga lor aventură se desprinde de pe ecrane și prinde viață în Atrium Mall.

Până pe 27 august, Satul pierdut pe care ștrumpfi l-au găsit în ultima lor aventură cinematografică va fi instalat în Atrium Mall. De la gărduleț, la scaune și măsuțe, de la personajele iubite din desene până la casa din poveste, toate se vor regăsi într-un univers pe mărimea celor mici. Evenimentul este dedicat copiilor care o vor putea întâlni pe Ștrumpfița sau pe Neîndemânaticul, alături de care vor putea participa în jocuri interactive, vor putea cânta sau vor putea face experimente în laboratorul lui Papa Ștrumf.

Zi de zi, între orele 12:00 și 20:00, copiii vor putea păși în povestea din Satul pierdut, împreună cu personajele lor preferate, într-o experiență și un eveniment unic în Arad. Iar în tot acest timp părinții și bunicii se pot bucura de ofertele din Atrium Mall și o binemeritată pauză de shopping.