Patron italian omorât în bătaie la Timişoara, după un incident în trafic

Data publicare: Vineri, 11 August, 2017 Total: 11627 accesari

Patron italian omorât în bătaie la Timişoara, după un incident în trafic

Patronul unei fabrici de încălțăminte din Timișoara, bătut de un tânăr de 27 de ani în urma unui incident minor în trafic, a decedat după o săptămână de agonie în spital.

 

Flaviano Pampagnin, în vârstă de 64 de ani, de origine italiană, se deplasa la volanul autoturismului său pe Bulevardul Eroilor din Timişoara și, din neatenție, a atins oglinda unui alt autoturism. Enervat peste măsură, tânărul de 27 de ani, şofer al autoturismului avariat, i-a tăiat calea patronului, cerându-i socoteală.

 

Pentru că nu s-au înţeles asupra modalităţii de despăgubire, tânărul a început să îl lovească pe italian care, speriat fiind, a intrat în maşină vrând să plece de la faţa locului, în încercarea de a scăpa de agresor. Tânărut de 27 de ani a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi l-a lovit pe şofer  de mai multe ori cu pumnul în ceafă.

 

În doar câteva secunde, italianul de 64 de ani şi-a pierdut cunoştiinţa iar maşina pe care o conducea s-a izbit de mai multe maşini parcate pe marginea bulevardului.

 

La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiei însoţit de o ambulanţă SMURD pentru a transporta victima la spital.

 

Italianul, suferise de curând o operație în zona cervicală, iar loviturile pe care le-a încasat în zona cefei se pare că i-au fost fatale. După o săptămână în care a zăcut pe patul de spital, acesta  a decedat.

 

Pe numele agresorului poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală însă după decesul victimei, poliţia îi va schimba acestuia încadrarea în lovituri cauzatoare de moarte.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să îşi petreacă următorii ani după gratii.


Sursa: renasterea.ro