Fiul unui politician român, paranghelii de zeci de mii de euro pe litoralul Românesc

Data publicare: Joi, 10 August, 2017 Total: 33492 accesari

Fiul unui politician român, paranghelii de zeci de mii de euro pe litoralul Românesc

Mihnea Năstase, fiul cel mic în vârstă de numai 24 de ani, al lui Adrian Năstase, duce o viață de magnat  pe care puţini dintre români şi-o permit, pe litoralul românesc unde se află în aceste zile.

Acesta se distrează cu prietenii și cu iubita lui, Corina Corolevschi , la Mamaia, ca niște adevăraţi puști de bani gata care se respect, pe un yacht care valorează câteva sute de mii de euro.

Mihnea este topit după iubita lui, cu care este împreună din 2015 și cu care călătorește peste tot prin Europa. Câteva zile de distracţie ale mezinului, îl costă pe Adrian Năstase chiar şi zeci de mii de euro.

 

Sacrificiul lui Adrian Năstase de a face închisoare pentru acte de corupție a meritat: copiii lui duc o viață bună. Mihnea a făcut liceul în Elveția, facultatea a făcut-o la Paris (Universitatea Americană), iar masteratul l-a făcut la Londra, la The London School of Economics and Political Science.

 

Potrivit sursei citate, Mihnea Năstase stă împreună cu iubita sa la un hotel de 5 stele şi este prezent în fiecare noapte în cluburile de fiţe din staţiune, unde cheltuie mii de euro pe şampanii şi băuturi fine.


sursa: Ciao.ro