VIDEO IMPRESIONANT -O tânără a fost salvată de la înec de un grup de salvamari din Eforie ! Momentul a fost filmat în direct !

Data publicare: Miercuri, 09 August, 2017 Total: 8841 accesari

VIDEO IMPRESIONANT -O tânără a fost salvată de la înec de un grup de salvamari din Eforie ! Momentul a fost filmat în direct ! Momente impresionante au fost filmate în direct, miercuri, în stațiumea Eforie, când o tânără a fost salvată de la înec, de un grup de salvamari ! 

O tânără este salvată de la înec în ultimele momente, de un grup de salvamari din Eforie. Unul dintre salvatori a filmat în direct, momentul impresionant în care fata este salvată la timp și dusă la mal.

Slăbită de puteri și speriată, fata a fost salvat la timp, iar salvatorii așa cum se vede și în filmare sunt fericiți că astăzi au reușit să salveze o viață !

"Respectați salvamarii și însemnele arborate de ei, la posturile de observație ! Și ei își riscă viața la fiecare intervenție salvarea  voastră " este mesajul salvamarilor, scris pe facebook.

FELICITĂRI celor șase salvamari : Mirea Sorin, Tufa Mihai, Timariu Alexandru, Iordache Cosmin, Chirca Adrian, Cojocaru George !






Sursa video: preluare Facebook