[Foto/Video] Au vrut să se taie în faţa Gării din Arad

Data publicare: Marti, 08 August, 2017 Total: 4176 accesari

[Foto/Video] Au vrut să se taie în faţa Gării din Arad

Platoul din faţa gării a fost în această seară, scena unui scandal-monstru iscat între oamenii străzii care îşi fac veacul în zonă. Trecătorii au fost spectatori fără voie la ceea ce urma să devină în doar câteva secunde scena unei bătăi generale pe fondul trădării şi al iubirii, stropite la propriu cu alcool.

 

Orbit de gelozie şi cu inima frântă după ce concubina cu care şi-a petrecut ultimii 7 ani şi cu care are o fetiţă, l-a părăsit şi şi-a găsit amant, un om al străzii a decis să îşi facă singur dreptatedreptate.

Inarmat cu o sticlă de bere şi cu o bardă, omul a venit să îi ceară socoteală celui care spune el, i-a furat nevasta şi fetiţa. De aici şi până la o încăierare generală cu plânsete şi strigături nu a fost decât un pas.

 

Prietenii celor doi, prezenţi în număr mare la faţa locului, au sărit şi ei la bătaie. Înarmaţi cu sticle de bere şi bolovani pe care i-au găsit la faţa locului, au sărit să îl apere pe cel care încerca să îşi răpună cu barda rivalul în dragoste.

 


Totul se putea încheia tragic dacă un echipaj al jandarmeriei care patrula în zona nu ar fi intervenit prompt în scena de război din faţa gării, pentru imobilizarea bătăuşilor.

 

La vederea forţelor de ordine, unul dintre oamenii străzii a luat barda şi a aruncat-o pe locomotivă fiind găsită ulterior de către jandarmi şi confiscată pentru a servi drept probă.

 

În urma altercaţiei, jandarmii l-au încătuşat pe  agresor şi au reţinut alte trei persoane implicate direct în scandal, concubina acestuia, amantul dar şi un prieten al amantului care a fost direct implicat în scandal.
Chiar dacă nimeni nu a dorit să depună plângere, cele 3 persoane vor fi sancţionate contravenţional pentru perturbarea ordinii publice în timp ce agresorul înarmat cu bardă riscă dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.