Victor Ponta dezlănţuit împotriva lui Dragnea: când vrea să facă ceva se jură întâi că nu va face

Data publicare: Luni, 07 August, 2017 Total: 1105 accesari

Victor Ponta dezlănţuit împotriva lui Dragnea: când vrea să facă ceva se jură întâi că nu va face

Prezent într-o emisiune televizată pe canalul Realitatea TV, fostul prim-ministru Victor Ponta a făcut mai multe remarci la adresa actualului şef al PSD, Liviu Dragnea.

Ponta susţine printre altele că multe dintre promisiunile făcute de Liviu Dragnea în campania electorală,  care ar trebui să fie concretizate în anul 2017, nu sunt altceva decât minciuni întrucât Dragnea nu a făcut altceva decât  să spună fiecărei categorii sociale , exact ce îsi doreau aceştia să audă.

 

"Atunci când ai niște oameni în Guvern care au alt centru de comandă, mai devreme sau mai târziu faci greșeli. Înțeleg că pe Mișa, de la Finanțe, chiar l-a lăudat. A zis aia cu pensiile. Când Dragnea a zis că "Nu facem așa ceva", atunci am știut c-o s-o facă. Dragnea când vrea să facă ceva, se jură întâi că nu va face", a afirmat Victor Ponta, la emisiunea ”Talk News”, de la Realitatea TV.

 

 

Victor Ponta a afirmat că şi-a dat seama că Dragnea pregăteşte "debarcarea" lui Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului în momentul în care Liviu Dragnea a afirmat ”că-l iubește”.

Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am zis :Sorine, prgătește-te, că te dă afară. E o modă telormăneană. Cumană. 90% din ce a povestit Dragnea... zicea că se fac în 2017. Nu s-au făcut. Acum cică se fac în ianuarie 2018. Să vedem. Una dintre ordonanțele de săptămâna tercută se referă la taxa de timbru. Nu se mai dau acum. Unele în 2018, 2019. Țeapă. Dragnea zice "Lasă, că vă dau eu țepe", dar Tudose e băiat bun și le repară", a mai spus Ponta.

 

 

Fostul lider al PSD, exclus acum din partid de către Liviu Dragnea, este de părere că în mod normal, premierul ar trebui să conducă şi partidul. Ponta a prezentat şi o serie de atuuri ale lui Mihai Tudose în comparaţie cu Liviu Dragnea sugerând că este doar o chestiune până ce Tudose îl va înlocui pe Dragnea la şefia PSD.

"Tudose este un om cu foarte multe calităţi. Nu aş vrea să îi fac prea multă reclamă, că daca aude Dragnea treaba asta, va încerca să îl compromită. A fost un ministru foarte bun iar acum este un premier serios. Până acum, Tudose a făcut doar ce a spus el, nu ce a vrut Dragnea.

Eu, în 2016, am zis că Dragnea trebuie să fie prim-ministru, că e și șeful partidului. Atunci Tudose trebuie să fie și șeful partidului. Așa funcționează lucrurile.

Bineînteles, în momentul acesta, orice e mai bun decât Dragnea la şefia PSD. Daca vreţi să îi compar pe cei doi, Mihai Tudose, pe langă Dragnea, e Papa!" a precizat fostul premier, Victor Ponta.