Dennis Man, omul decisiv pentru FCSB

Data publicare: Luni, 07 August, 2017 Total: 3165 accesari

Dennis Man, omul decisiv pentru FCSB


Dennis Man, fostul jucător al Bătrânei Doamne, a fost din nou decisiv în neciul pe care echipa sa, FCSB, l-a câştigat împotriva Concordiei Chiajna.



La scorul de 1-1, Dennis Man a profitat de o respingere nereuşită a portarului Concordiei Cheajna şi a reluat mingea în poatră, marcând golul care avea să aducă echipei sale toate cele trei puncte.

 


Nu este prima dată când arădeanul este omul decisiv pentru FCSB. în prima etapă, Man a adus victoria vicecampioanei în meciul cu FC Voluntari, cu un gol marcat în prelungirile partidei.


Tânărul de numai 18 ani a reuşit să treacă în contul echipei sale nu mai puţin de 6 puncte dintr-un total de 10 puncte obţinute în primele patru etape, de echipa sa.

 

"E un sentiment plăcut. Încerc de fiecare dată când intru să ajut echipa. Din fericire, am reuşit şi azi. Am întâlnit o echipă bună, terenul ne-a pus câteva probleme, dar am scos un lucru pozitiv şi am câştigat. A contat foarte mult că venim după o victorie importantă", a declarat Man, la finalul jocului.

 

Dennis man a evoluat la UTA Arad iar în toamna anului trecut, după un sezon de excepţie, a fost transferat de către FCSB pentru o sumă totală de 500.000 de euro, fiind cel mai scump jucător vândut de Batrâna Doamna.