Revolta primarilor împotriva conducerii PSD Arad

Data publicare: Joi, 03 August, 2017 Total: 4604 accesari

Revolta primarilor împotriva conducerii PSD Arad

Laudele de sine ale parlamentarilor PSD, cu privire la fondurile atrase pentru judeţul Arad, nu au convins nici primarii PSD. Primarii social democraţi din judeţul Arad s-au supărat atât de tare pe alocările prin PNDL 2, încât au declanşat o mică revoltă în partid, ne spun sursele noastre din PSD.

Ei au pus chiar în discuţie conducerea organizaţiei condusă de Dorel Căprar. Primarii au reproşat conducerii PSD Arad lipsa susţinerii proiectelor locale, fiind total dezamăgiţi de alocările Guvernului Tudose. Revolta a fost aplanată după discuţii destul de aprinse, cu multe promisiuni cu privire la atragerea de fonduri viitoare.

 

Primarii au reproşat mai multe aspecte conducerii politice a PSD. Ei ar fi dorit ca judeţul Arad să primească o sumă mai mare din partea Guvernului, având în vedere că Aradul s-a clasat pe locul 35 din 41 de judeţe.

 

În plus, ei ar fi aşteptat ca primăriile PSD să primească mai mulţi bani de la Guvern decât cele ale altor partide şi au reproşat conducerii PSD Arad incapacitatea de a dirija fonduri spre ei. Nu în ultimul rând, ei s-au considerat înşelaţi de diverse promisiuni ale parlamentarilor PSD, care i-ar fi asigurat că vor primi finanţare pentru proiecte care nu s-au găsit pe lista finală, ne mai spun aceleaşi surse.

 

Deşi conflictul pare închis, au rămas deschise răni adânci. Primarii nu au înghiţit explicaţiile furnizate de conducerea PSD Arad şi de parlamentari şi bombăne peste tot împotriva lor, fără să le mai creadă promisiunile. De cealaltă parte, răzbunător din fire, Dorel Căprar a trecut pe lista neagră primarii mai vocali şi aşteaptă momentul potrivit pentru a le plăti poliţe.



T.B.


Sursă foto: facebook