AFLĂ care sunt alimentele pe care le consumi la ore greșite !

Data publicare: Miercuri, 02 August, 2017 Total: 2643 accesari

AFLĂ care sunt alimentele pe care le consumi la ore greșite ! Alimentele sunt foarte importante pentru o viață sănătoasă, însă trebuie să știi ce anume și la ce oră poți consuma ! AFLĂ care sunt acestea alimente !

Orice aliment consumat la momentul potrivit poate fi o cărămidă la consolidarea sănătății și a stării de bine. De exemplu , pe perioada verii este bine să consumăm foarte multe lichide sau fructe precum lubenița și pepene galben. Sunt câteva alimente pe care trebuie să știm când este potrivit să le consumăm : 

LAPTELE ÎNAINTE DE CULCARE : SEARA este foarte sănătos să bei un pahar cu lapte călduț, care te ajută să te relaxezi, iar dimineața să fii plin de energie. Dimineața, însă, nu este bine să consumi lapte, deoarece va îngreuna digestia și îți va crea un disconfort abdominal. Înlocuiește bolul cu cereale cu pireu de fructe și cereale. 

OREZUL LA MASA PRÂNZULUI. În timpul zilei, metabolismul este mult mai activ și consumi mai multă energie. De aceea este recomandat, ca la ora prânzului să consumi o porție de orez. EVITĂ să consumi orez la masa de cină, deoarece poți acumula mai ușor kilogramele în plus, iar pe timpul nopții îți va creea o senzație de disconfort.  

BRÂNZA DULCE AJUTĂ DIGESTIA . În timpul zilei brânza dulce va contribui la ameliorarea activității sistemului digestiv, mai ales datorită probioticelor care ajută intestinele să funcționeze corespunzător. NU este recomandat să consumăm SEARA  brânză dulce , seara cauzează probleme ale tractului respirator, afectând sistemul imunitar, deoarece probioticele din ea nu sunt asimilate corespunzător de către organism. 

Foto : arhivă