Incep lucrările de amenajare în zona pieţei Obor. Primăria va construi o parcare şi va planta mai mulţi arbuşti

Data publicare: Marti, 01 August, 2017 Total: 1919 accesari

Incep lucrările de amenajare în zona pieţei Obor. Primăria va construi o parcare şi va planta mai mulţi arbuşti

Primăria Municipiului Arad a demarat lucrări de dezafectare a liniei de cale ferată de pe strada Pădurii și are intenția de a reamenaja spațiul verde prin plantarea de arbori pentru a se realiza o perdea vegetală între stradă și zona industrială și cea destinată serviciilor comerciale.

S-a început reamenajarea drumului de acces spre Piața Obor dinspre stația de tramvai de la intersecția străzii Calea Bodrogului cu strada Pădurii și se vor realiza locuri de parcare cu plată care să deservească această zonă.

În momentul finalizării lucrărilor această locație va avea un aspect modern și se va facilita accesul în Piața Obor, astfel încât arădenii care își fac cumpărăturile în zonă să beneficieze de condiții civilizate.

Piaţa Obor este una din cele mai aglomerate pieţe din Arad. La fiecare sfârşit de săptămână mii de arădeni, iau cu asalt piaţa, transformând-o într-un adevărat furnicar iar intervenţia poliţiei este singurul lucru care face ca zona să nu fie blocată de maşinile parcate pe carosabil. Reamenajarea spaţiului verde precum şi amenajarea unei parcări în împrejurimile pieţei sunt imperios necesare pentru degajarea traficului în zonă.