Ce haine pentru bebelusi nu trebuie sa-i lipseasca unui nou-nascut

Data publicare: Luni, 31 Iulie, 2017 Total: 7631 accesari

Ce haine pentru bebelusi nu trebuie sa-i lipseasca unui nou-nascut

Cand vine vorba de pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului tau, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare, unul dintre acestea fiind alegerea hainutelor. Tinand cont ca iti vei schimba bebelusul de cateva ori pe zi, trebuie sa te asiguri ca hainutele sunt usor de imbracat si dezbracat, pentru a putea schimba scutecul cu usurinta. Pentru ca cel mic sa nu aiba parte de niciun disconfort, trebuie sa alegi hainute realizate din materiale naturale si de calitate, care sa nu aiba etichete sau cusaturi ce pot irita pielea.

 

Este destul de dificil sa iti dai seama la inceput ce marime trebuie sa aiba hainele pentru bebelusul tau. Multi nou-nascuti depasesc rapid marimile hainelor recomandate pentru bebelusi in primele 3 luni de viata, in timp ce altii au un ritm de crestere mai lent. Cel mai recomandat este sa cumperi inca de la inceput mai multe marimi.

 

Avand in vedere ca trebuie sa achizitionezi o gama variata de produse, este indicat sa te orientezi catre un magazin care ofera haine de calitate pentru bebelusi, la preturi avantajoase. De exemplu, Liloo este un magazin online, unde poti gasi haine pentru bebelusi realizate din bumbac de calitate, produse in Romania, la preturi foarte accesibile pentru buzunarul tau.

 

Pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii cu privire la garderoba micutului, am pus la punct o lista cu hainele pentru bebelusi care nu trebuie sa-i lipseasca in primele luni de viata:

 

1 . Body-uri pentru bebelusi

 

Body-urile nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui bebelus, de la nastere si pana la varsta de 2 ani. In lunile racoroase, acestea pot fi purtate ca strat protector. Vara, pot fi purtate cu niste ciorapei sau pantaloni scurti. Din arsenalul de haine pentru bebelusi destinate primelor luni de viata, ar trebui sa faca parte atat body-urile tip maiou, cat si body-urile cu maneca scurta si maneca lunga. Poti opta si pentru body-uri cu capse laterale sau pentru cele tip helanca (maleta).

 

Body-urile pentru bebelusi de la Liloo sunt realizate 100% din bumbac si sunt croite astfel incat sa fie imbracate foarte usor.

 

2 . Tricouri

 

Opteaza pentru tricourile cu guler lejer, pentru ca imbracarea lor sa fie cat mai usoara. Multi parinti prefera body-urile tip tricou, care se inchid intre picioare. La Liloo, gasesti tricouri cu maneca lunga, cu maneca scurta, viu colorate si imprimeuri haioase, realizate din vopsea pe baza de apa care nu irita pielea micutului.

 

3 . Pantaloni cu manseta

 

Pantalonii de casa cu manseta sunt articole vestimentare care fac parte din categoria  hainelor pentru bebelusi esentiale. Acestia vor asigura confortul bebelusului in timp ce exploreaza mediul inconjurator, mergand de-a busilea prin casa. Pantalonii cu manseta de la Liloo sunt realizati din bumbac de cea mai buna calitate, au culori variate ce pot fi combinate cu usurinta cu diverse modele de body-uri sau bluzite.

 

4 . Pantaloni cu botosei

 

Acesti pantaloni versatili, din bumbac moale, sunt foarte practici deoarece nu trebuie sa mai pui sosetele bebelusului. Acestia pot fi combinati cu body-uri sau bluzite colorate.

 

5 . Manusi

 

Manusile pot fi folosite atat pentru a proteja bebelusul de frig, cat si pentru a-l feri de zgarieturile pe care si le poate provoca singur, daca nu i-ai taiat inca unghiutele.

 

6 . Caciulite

 

Caciulitele tip boneta sunt moi si confortabile, fiind potrivite pentru varste intre 0 si 2 ani.

 

Foarte important de retinut: evita hainele care se inchid prea strans in jurul gatului copilului si pe cele care au snururi sau sireturi. Verifica atent nasturii, funditele si alte elemente decorative, pentru a te asigura ca nu se desprind si a preveni orice pericol de sufocare.

 

Cand iti imbraci bebelusul, asigura-te ca hainele au masura potrivita si deschide toti nasturii inainte de a trage un obiect vestimentar peste capul copilului. Apoi, baga degetele prin manecile hainutelor, pentru a-l ajuta pe micutul sau micuta ta sa isi scoata manutele si piciorusele.