Fetița cu cele mai multe puteri din lume ! AFLĂ ce s-a întâmplat când a avut un accident de circulație !

Data publicare: Sambata, 29 Iulie, 2017 Total: 4110 accesari

Fetița cu cele mai multe puteri din lume ! AFLĂ ce s-a întâmplat când a avut un accident de circulație ! Doarme rar, mănâncă foarte puțin și nu simte durerea ! Medicii au numit-o fata "bionică" , singura din lume care le are pe toate cele trei "puteri" ! 

Fetița, pe nume Olivia Farnsworth are acum 8 ani, și petrece chiar și 3 zile și nopți când nu doarme, iar această afecțiune de care suferă, este descrisă ca fiind un caz de ștergere genetică a cromozomului 6. Acum, fetița ia medicamente pentru somn, însă, uneori are izbucniri violente de furie.

Deasemenea, fetița mănâncă foarte puțin, ea nu simte foamea. Timp de un an mânca doar sandwich-uri. Ea nu simțea foamea și nu cerea mâncare. 

Olivia a derutat medicii atunci când a fost lovită de o mașină și a fost târâtă mai mulți metri pe asfalt, fără ca aceasta să verse o lacrimă. Apoi, s-a ridicat în picioare și a mers mai departe, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. 

Atunci, medicii și-au dat seama că această fetiță este singura persoană din lume care manifestă toate cele trei simptome ale acestei afecțiuni speciale.