Grindeanu nu se lasă învins! A contestat la comisia de etică excluderea sa din PSD!

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 2977 accesari

Grindeanu nu se lasă învins! A contestat la comisia de etică excluderea sa din PSD!

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu a contestat astăzi decizia conducerii PSD de a-l exclude din partid şi de la şefia filialei PSD Timiş. Demersul vine în contextul unei susţineri puternice din partea organizaţiei PSD din Timiş. Imediat după exxcluderea fostului premier, în PSD se vehicula ideea ca organizaţia din Timiş să fie condusă de fostul activist PCR Petru Andea  cu ajutorul  deputatului de Arad, Dorel Căprar, preşedintele celei mai slabe filiale PSD din ţară.


"Am contestat excluderea mea din partid, conform statului PSD. Am trimis contestaţia Comisiei de Etică, am trimis-o şi prin poştă, şi o voi trimite şi pe mail. De aseemenea, i-o voi trimite şi domnului Liviu Dragnea, pentru ca nu cumva să se piardă pe drum"
, a declarat Sorin Grindeanu.

 


 Fostul premier al României aşteaptă rezultatul contestaţiei, iar în funcţie de răspunsul comisiei, va decide ce va face în viitor.


"Vom vedea ce se va întâmpla, aștept să văd răspunsul de la partid înainte să iau în calcul decizia de a ataca și în instanță"
, a mai precizat Grindeanu.

 

Sorin Grindeanu a fost membru PSD încă din anul 1996, iar din 4 ianuarie 2017 a ocupat funcţia de premier până la sfârşitul lunii iunie când a fost demis prim moţiune de cenzură înaintată chiar de propriul partid.