Să râdem şi să plângem cu distinsul deputat PSD, Florin Tripa

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 4544 accesari

Să râdem şi să plângem cu distinsul deputat  PSD, Florin Tripa

Dacă n-ar exista, deputatul Tripa ar trebui inventat: este o caricatură vie, o parodie neintenţionată a vieţii politice. Omul nu înţelege, dar strigă, nu argumentează, dar e arţăgos, combate ca din galeria din mahala. Tripa e soldat disciplinat al propriului partid, până la orbire, kamikaze de serviciu la atacul “duşmanilor”. E genul care nu citeşte, dar scrie mult (mă rog, îi pune pe alţii să scrie pentru el). Omul e plin de umor, ce mai contează că e umor involuntar? Când scrii despre Tripa, relatarea e un pamflet. Hai s-o vedem pe ultima: furios tare tare că partidele nu mai au stand la Festivalul Clătitelor de la Moneasa din acest an, Tripa s-a repezit cu furie la organizatori. Ironii cu carul, lecţii, sugestii, săpuneli, aluzii, acuze, ca de la competent la diletanţi, ce mai..... totul într-o postare pe contul său de Facebook. 




Nici Evul Mediu nu a scăpat de condeiul aprig al maestrului parlamentar. Doar că derutatul e cam deputat, scuze,.....deputatul e cam derutat, în loc să analizeze afişul festivalului de anul acesta, l-a luat pe cel din... 2015, şi după ce l-a luat, a început pleiada şi revărsarea de noaptea minţii, căci postarea a fost chiar joi  seară. Şi dăi şi luptă, să vadă şeful ce le-o zice, însă după o vreme, încântat probabil de reuşita postării, şi-a dat seama, sau mai repede l-a atenţionat cineva, că tocmai a „dat-o rău de gard” şi a sters rapid postarea, însă ghinion pentru domnul derutat, căci noi am fost pe fază.

 

Asta arată competenţa sa şi a echipei sale... la modul cel mai jalnic. Şi mai arată că Tripa ori n-a fost la festivalul din 2015, pentru care e gata să îşi rupă cămaşa de pe el de durere că e ameninţat cu închiderea, ori a participat şi nu a înţeles nimic din eveniment (era consilier judeţean atunci, by the way ).

 

E de tot râsul şi ar fi poate distractiv, doar că acest om şi echipa sa sunt plătiţi regeşte – vreo 10 000 de euro pe lună – pentru pretinsa lor competenţă. Asta e cu adevărat de plâns, pentru că sunt banii noştri, însă cam mulţi pentru un stand-up comedy la Palatul Poporului...


Afis Parada Clătitelor Moneasa 2017




Afis Parada Clătitelor Moneasa 2015