VIDEO! Ludovic Orban, în vizită la Arad: peste 500.000 locuri de muncă sunt în pericol!

Data publicare: Duminica, 23 Iulie, 2017 Total: 2696 accesari

VIDEO! Ludovic Orban, în vizită la Arad: peste 500.000 locuri de muncă sunt în pericol!

Sâmbătă a fost o zi plină pentru organizaţia PNL Arad. Liberalii au primit vizita preşedintelui PNL, Ludovic Orban, care în drum spre muntele Găina, a poposit la Arad.

 

Acesta a susţinut o conferinţă de presă alături de echipa de conducere a flilialei din Arad, după care s-a retras alături de mai-marii organizaţiei judeţene în cadrul unei întâlniri cu uşile închise in care, s-a lăsat să se înţeleagă că se doreşte limpezirea apelor din PNL Arad.

 

In cadrul conferinţei de presă, Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri la adresa guvernului condus de PSD şi a atras semnale de alarmă în legătură cu creşterile nesustenabile de salarii pe care PSD le face.

Potrivit acestuia, deficitul bugetar va atinge 4% la finele anului iar dacă salariul minim pe economie va fi mărit la 2000 lei, peste 500.000 de români vor rămâne fără locuri de muncă.

 

"În campania electorală PSD-iştii au defilat îmbrăcaţi în blană de oaie promiţând luna de pe cer  iar după ce au votat programul de guvernare al guvernului Tudose, şi-au dat jos blana de oaie şi au scos la iveală adevărata lor faţă, faţa de lup flămând, gata să scoată bani din piatră seacă pentru a plăti pomenile către cei care au beneficiat de promisiunile lor.

 
Acum, vedem că banii vin de pe spinarea oamenilor care muncesc şi care aduc un plus ţării, de pe spinarea oamenilor merituoşi a celor harnici.
     

Nu vom putea accepta aberaţiile lor fiscale; nici cu impozitul pe cifra de afaceri, nici cu taxa de solidaritate nici cu impozitul pe gospodărie şi desfiinţarea sau naţionalizarea pilonului 2 de pensie." a declarat ludovic Orban.

 

Ludovic Orban şi-a motivat vizita la Arad prin respectarea angajamentului luat la Congresul Naţional, când a promis că va fi un preşedinte prezent în teritoriu, vizita fiind catalogată ca fiind " o vizită de lucru".

 

Preşedintele liberalilor nu a ratat ocazia de a se întâlni cu organizaţia de tineret, primarii liberali din judeţ dar şi cu arădenii prezenţi la ebenimentele organizate în municipiu şi judeţ, fiind prezent atât la FestiVara cât şi la zilele oraşului Ineu.