Trei goluri la revenirea din cantonament

Data publicare: Duminica, 23 Iulie, 2017 Total: 3175 accesari

Trei goluri la revenirea din cantonament

Reveniți din cantonamentul austriac, băieții lui Adrian Mihalcea au intrat pe arena din Sînnicolau Mic pentru duelul cu divizionara secundă maghiară Szeged 2011.

Trupa din Ungaria s-a dovedit același adversar tenace și începutul de meci a fost echilibrat, cu o intervenție bună a lui Grahovac la un șut periculos din interiorul suprafeței de pedeapsă (18).

Replica utistă a oferit-o Stahl, finalizare din 7 metri stânga la colțul scurt, goalkeeperul maghiar a respins în lovitură de colț (23).

Primul gol a venit din piciorul lui Burlă – fundașul a executat puternic o lovitură liberă de la 20 de metri și mingea s-a dus în stânga portarului, ușor deviată de zid, 1-0 (34).

Vizitatorii au răspuns printr-o lovitură de cap din preajma careului mic, trecută puțin pe lângă poarta arădeană (44), apoi, la reluare, au început să apară modificări.

A venit rapid și golul doi al UTA-ei, Grigorie a fost blocat în două rânduri în careul mare, Asani a urmărit și a tras din prima în vinclu, de la 15 metri, 2-0 (47).

Adrian Mihalcea a continuat să ruleze efectivul, toți fotbaliștii pe care i-a avut la dispoziție au intrat în joc, excepție făcând Adili, ținut pe margine de o problemă la inghinali.

Ultimul cuvânt l-a avut tot UTA: Costin a pătruns din dreapta în suprafața de pedeapsă, i-a așezat excelent lui Curtuiuș, care a trimis, fin, cu stângul, pe lângă portar, 3-0 scor final (75).

UTA a început cu Grahovac – Polgar, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Roman. Pe parcurs, au intrat Barna – Manea, Iuga, Dinculescu, Tănase, Costin, Toma, Jorza, Izet, Curtuiuș.

”O echipă care ne-a pus probleme, sunt binevenite aceste jocuri, următoarele vor fi pe aceeași linie. Avem nevoie de adversari buni, să ne putem testa limitele. Jocul a fost plăcut, băieții s-au angrenat. Am dat credit și copiilor, în ultimele 30 de minute am avut opt pe teren. Mă bucură implicarea, venim după două săptămâni dificile ca și încărcătură, dar băieții răspund destul de bine. De săptămâna viitoare intrăm în ultima perioadă de pregătire, numărul de antrenamente va scădea, dar intensitatea rămâne aceeași”, a punctat Adrian Mihalcea, menționând că e posibil să apară încă un nume nou: ”Suntem în tratative cu încă un jucător, e posibil să ajungă săptămâna viitoare. E vorba de un fotbalist român, mijlocaș central experimentat, care poate face și faza de atac și cea de apărare”.

Seria meciurilor de verificare continuă miercuri, la Șiria. De la 18:30, UTA întâlnește Șoimii Lipova (Liga III).


Sursa: preluare UTA-Arad