Sorin Grindeanu: PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară

Data publicare: Joi, 20 Iulie, 2017 Total: 5913 accesari

Sorin Grindeanu: PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară

După ce a fost demis  în urma moţiunii de cenzură depusă de către propriul Partid, inevitabil, Grindeanu a fost dat afară şi din PSD şi implicit, de la şefia organizaţiei PSD Timiş.

 

În locul lui Sorin Grindeanu, conducerea PSD Bucureşti l-a numit pe  Petru Andea, cunoscut în Timişoara ca fiind un fost mare activist PCR.

Andea, secretar al Comitetului de partid la Politehnică înainte de 1989, va fi supravegheat îndeaproape la cârma PSD Timiş de către preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

 

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a comentat înlocuirea sa de la şefia PSD Timiş cu tandemul Andea-Căprar, ca fiind cel puţin ciudată. Potrivit acestuia, Căprar conduce cea mai slabă organizaţie PSD din ţară.

 

”Organizația PSD Timiș este o organizație puternică, lucru dovedit în alegeri, fie că le place, fie că nu le place colegilor de la București, și este şi unită. Coordonarea PSD Timiș de la Arad, mi se pare cel puțin ciudată în condițiile în care PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară. Astea sunt deciziile Bucureștiului pentru PSD Timiș. Mai multe nu vreau să comentez acum. Sunt cu copiii în concediu”, a fost reacția lui Grindeanu.

 

Declaraţiile fostului premier sunt cu atât mai jignitoare la adresa filialei PSD Arad cu cât din organizaţia PSD Arad, face parte şi numarul 2 în PSD, Mihai Fifor, proaspăt numit ministru al economiei.

Ce este de reţinut, este faptul că, deşi în februarie 2017, în timpul amplelor proteste de stradă care au avut loc inclusiv în Arad, şi putem spune că au fost cele mai ample proteste de stradă din decembrie 1989 până în prezent, Dorel Căprar , ca mai tot activul de partid, avea ca şi poză de copertă pe reţeaua de socializare Facebook, atât pe profilul de politician cât şi pe cel personal, mare de-o şchioapă, sloganul: „Susţin guvernul Grindeanu”, ca apoi,  în iunie, toţi parlamentarii PSD Arad în frunte cu Dorel Căprar să voteze moţiunea de cenzură împotriva aceluiaşi guvern Grindeanu, iar în iulie, ca şi o ironie a sorţii, Căprar să ajungă „supervizor” al filialei PSD Timiş, a cărui preşedinte era chiar Sorin Grindeanu, exclus din partid. Asta înseamnă să fii un soldat credincios.