Wizz Air nu va mai tarifa bagajele mari de mână

Data publicare: Miercuri, 19 Iulie, 2017 Total: 4195 accesari

Wizz Air nu va mai tarifa bagajele mari de mână

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi că nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintrezborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017.

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului.

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii ce vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor WIZZ.

 „Din 29 octombrie o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).”  A declarat József Váradi, Wizz Air Chief Executive Officer citat de capital.ro