Politica i-a scos în stradă. Viceprimarul comunei Păuliş îşi ţine audienţele în stradă după ce a fost dat afară din Primărie

Data publicare: Miercuri, 19 Iulie, 2017 Total: 2205 accesari

Politica i-a scos în stradă. Viceprimarul comunei Păuliş îşi ţine audienţele în stradă după ce a fost dat afară din Primărie

Viceprimarul unei comune arădene şi-a mutat biroul în stradă,după ce partidul,pe listele căruia a fost ales,l-a dat afară .El a aflat că şi-a pierdut funcţia,după ce s-a întors din conecdiu, şi,pentru că avea programate audienţe,edilul le-a ţinut la colţ de stradă.


Acesta spune că nimeni din conducerea PRU nu i-a explicat cu ce a greşit şi este hotărât să se adreseze instanţei. 

 

Viorel Petruţa a fost ales viceprimar în Păuliş, pe listele PRU.În luna februarie, conducerea centrală a partidului a hotărât să îl exludă şi să îi retragă sprijinul politic. PRU Bucureşti a informat Prefectura Arad abia în luna iunie iar conform legii, viceprimarul a fost imediat suspendat din funcţie. Doar că atunci,vicele era în concediu aşa că a aflat de masură abia când s-a întors în primărie.

 

Pentru că avea deja programate audienţe cu localnicii,viceprimarul suspendat a decis să nu îşi dezamăgească alegătorii şi să vină la serviciu. Zilnic, acesta semnează condica,deşi biroul său a fost scos în stradă.

 

Viceprimarul suspendat consideră că măsura luată de conducerea partidului este abuzivă ăi este hotărât să îşi caute dreptatea în instanţă.