INCREDIBIL ! Nesimțirea unora atinge cele mai înalte culmi ale NEPĂSĂRII !

Data publicare: Marti, 18 Iulie, 2017 Total: 3201 accesari

INCREDIBIL ! Nesimțirea unora atinge cele mai înalte culmi ale NEPĂSĂRII ! ARAD. Un arădean, cetățean cu bun simț, educat, n-a mai suportat ceea ce se întâmplă pe strada Vârful cu Dor și a încercat să afle cine este "vinovatul" gunoaielor ! AFLĂ ce a descoperit cetățeanul arădean !

Zile-n șir, arădeanul nostru a observat cum nesimțirea unora este de neclintit. Ca să vă explicăm despre ce este vorba, vă povestim pe scurt ce s-a întâmplat .

"Pe strada Vârful cu Dor la nr 35, la doi pași de sediul Poliției Rutiere și de cel al Inspectoratului de Poliție Arad...administratorul Bisericii Baptiste Maghiare...(de la adresa mai sus amintită) aruncă grămezi de gunoi în parcarea din fața instituției...am așteptat mult timp să văd cine face acest lucru și lungă mi-a fost așteptarea, până să-l surprind pe acest om, un bărbat la vreo 50 de ani, l-am întrebat de ce aruncă gunoiul în stradă și mi-a răspuns că nu e treaba mea..." scrie pe contul de facebook, cetățeanul arădean cu spirit civic.

Degeaba se face curățenia zilnic în Arad, când oamenii lipsiți de bun simț, aruncă gunoaiele-n stradă, și nici că le-ar păsa ! Sperăm ca autoritățile să ia măsuri, iar domnul administrator al Bisericii Baptiste Maghiare, să plătască pentru lipsa de bun simț ( ca să folosim cuvinte decente, nu că le-ar merita, dar din respect).

Pe cetățeanul nostru, care a dovedit că este un om cinstit și educat, îi mulțumim pentru inițiativa lui și sperăm să fie un exemplu și pentru alți arădeni !






Sursa foto: facebook