Fetiță de 7 ani a fost găsită moartă, la un loc de joacă ! AFLĂ cum a fost găsit trupul fetiței !

Data publicare: Luni, 17 Iulie, 2017 Total: 4892 accesari

Fetiță de 7 ani a fost găsită moartă, la un loc de joacă ! AFLĂ cum a fost găsit trupul fetiței !

Sâmbătă seara, liniștea din sânul unei familii, a fost cutremurată de o adevărată tragedie ! Fetița celor doi părinți a fost găsită moartă, la locul de joacă unde se aflau cu toții !


Fetița, a mers sâmbătă seara, împreună cu părinții ei, la o petrecere pentru copii, care s-a ținut la loc de joacă, din incinta unui restaurant renumit din Ploiești.


Când au ajuns la locul de joacă, părinții au lăsat copila în grija personalului angajat să supravegheze copiii de la locul de joacă. Ei au fost anunțați de tragedia care avea să le cutremure linștea. Părinții, încremeniți de durere, au găsit fetița căzută, sub o băncuță. Ea era în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare ale paramedicilor de pe Smurd au fost din nefericire, fără rezultat. Ei s-au chinuit mai bine de 40 de minutr s-o resusciteze.


Trupul neînsuflețit al copilei fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. În urma morții fetiței s-a deschis un dosar penal, iar polițiștii fac cercetări cu privire la cauza morții, sub coordonarea unui procuror. A fost anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor.


Foto: arhivă