Breaking News! Arde REMAT-ul din Frumuşeni! (FOTO/Video)

Data publicare: Duminica, 16 Iulie, 2017 Total: 10704 accesari

Breaking News! Arde REMAT-ul din Frumuşeni! (FOTO/Video)

Un incendiu de proporţii a izbucnic în curtea REMAT-ului din localitatea Frumuşeni.


La faţa locului s-au deplasat 3 maşini pentru stingerea incendiului, însă acesta se manifestă violent şi, din sursele noastre, au rămas fără apa. Tot din surse am aflat cum că, în incinta unde s-a produs incendiul, hidranţii nu ar funcţiona, iar la acest moment, incendiul se apropie de pompa de motorină, care este în pericol. Din informaţiile noastre s-ar afla depozitată o cantitate de mii de litri de motorină.

Incendiul a pornit de la vegetaţia uscată de pe un teren din vecinătatea REMAT-ului, iar apoi s-a extins până în curtea societăţii. 

 

Circulaţia este oprită în zonă în acest moment, şi se acţionează cu tractoare care încearcă să limiteze incendiul făcând brazde de pământ.


Update 1: 
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” au fost solicitaţi pentru interveţie.

Update 2: În zonă, din cauza incendiului, s-a produs şi o întrerupere de curent.



Update 3 : Incendiul s-a propagat în curte la Remat Frmuseni unde ard materile plastice. Detaşamentul Arad a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apa şi spuma şi 9 subofiteri. La intervenţie  mai participă SVSU Frmuseni, Zabrani si Fantanele.


Update 4: Au ars 3 maşini, 2 motostivuitoare şi izolatia unui stalp de electricitate. A fost anunţat ENEL, care trimite o echipă de intervenţie.



Update 5: Maşinile şi motostivuitoarele erau casate la Remat. Au mai ars anvelope, cabluri şi materiale plastice. Forţele de interventie încă acţionează pentru stingerea incendiului.



Update 6: Pompierii s-au luptat cu flacările mai bine de trei ore. Centrul de colectare a fierului vechi era asigurat. O echipă de la garda de mediu a sosit la fata locului pentru a stabili dacă fumul degajat de la materialele incendiate nu a provocat poluare în zonă. 





Video 2



Video 1