Record de câstiguri la pariuri sportive înregistrat de un tânăr din vestul ţării

Data publicare: Sambata, 15 Iulie, 2017 Total: 5704 accesari

Record de câstiguri la pariuri sportive înregistrat de un tânăr din vestul ţării

A jucat, marţi, de opt ori acelaşi bilet pentru care a plătit câte 20 de lei, iar până la miezul nopţii a aflat ca a devenit bogat.

Cu o saptămână înainte am jucat la tenis pe 16 meciuri şi am trecut pe lângă 1,8 miliarde vechi, pentru că au ieşit 15 meciuri din 16, şi am câştigat şansa de 8.600 de lei. Acum, Dumnezeu m-a ajutat, deşi am avut ghinion în ziua aceea, pentru că nu am avut suficienşi bani la mine. Eu joc doar cu 100 de euro biletul. Vă daţi seama ce sumă era dacă puneam 100 de euro pe bilet. Aşa, am pus câte 20 de lei pe bilet, care a ieşit câştigător a 60.000 de lei, înmulţit cu opt bilete câte am pus sunt 480.000 de lei”, a dezvaluit fericitul castigator pentru expressdebanat.ro

La acesti bani, daca i-ar fi ridicat numerar, i s-ar fi retinut 125.000 de lei impozit, asa ca jucatorul a hotarat ca banii sa-i intre treptat in cont.

 

Am avut emoţii, nu pot să spun că nu, e acea adrenalină care mă tot împinge să joc. Anul trecut am câştigat 800 de milioane de lei vechi, tot pe fotbal. Cred că sunt un norocos, dar şi studiez toate meciurile, chiar mă uit la ele. Atunci am urmarit toate cele 18 meciuri, marţi seara, ultimul meci a început la 21.45 şi până în minutul 85 am stat cu tensiune. Erau 17 care îmi ieşiseră şi mai erau 5 minute din acest meci. Chiar atunci s-a marcat golul de care aveam nevoie. Oxford City – Cheltenham 2-1, pentru că am jucat în sistem 3+, adica să se înscrie minimum trei goluri într-un meci”, a mai precizat tânărul norocos.

 

Bănăţeanul norocos, cel care de marţi este mai bogat cu 500.000 de lei,  este căsătorit şi are un baieţel de 2 ani şi 7 luni, iar banii care-i vor intra în cont eşalonat, vor fi investiţi pentru a-şi extinde afacerea pe care o deţine în Timişoara.