Beneficiile unei trambuline pentru copii

Data publicare: Joi, 13 Iulie, 2017 Total: 8914 accesari

Beneficiile unei trambuline pentru copii

Dezvoltarea rapida a tehnologiei si a device-urilor mobile sunt principalele motive pentru care copilul tau nu mai este tentat sa faca miscare atat de des. Este mult mai usor pentru el sa stea pe canapea sau in pat, cu telefonul in mana, si sa se joace sau sa navigheze, pe Internet. Ca sa impiedici aparitia sedentarismului si a obezitatii in viata copilului tau, ar fi bine sa il incurajezi sa faca miscare fie prin joaca, sarit sau prin sport. O trambulina pentru copii poate fi cel mai bun aliat pentru a-l convinge pe cel mic sa lase telefonul din mana si sa faca miscare.

 

Aceasta este conceputa pentru a fi folosita in interior si in exterior, de aceea chiar si in zilele ploioase, trambulina poate fi folosita cu succes. Odata ce a inceput sa prinda gustul adrenalinei, copilul tau va incerca sa stea prins in aceasta stare cat mai mult. Daca va vedea lumea de la inaltime, va fi curios sa sara cat mai sus ca sa-ti arate tie ca parinte, ca si el incearca sa devina mare. Iar daca vei da o petrecere in cinstea celui mic, trambulina va fi locul ideal pentru ca el sa socializeze cu alti copii.



 

Cum contribuie o trambulina la dezvoltarea copilului tau

 

In primul rand, atunci cand cei mici folosesc trambulinele invata sa isi mentina echilibrul, prin simplul fapt ca stau pe membrana de sarit care se deformeaza la orice miscare. Acest lucru ii ajuta sa isi dezvolte echilibrul pentru mers, sarit si pentru statul in pozitii dificile. Acelasi lucru este valabil si pentru copiii care inca nu reusesc sa stea in picioare sau care se urca pentru prima data pe o trambulina.

 

In al doilea rand, muschii de la picioarele copilului tau vor fi folositi intens inca de la primele sarituri, iar in timp, picioarele lui vor deveni mai puternice si mai stabile. Mersul, pedalatul si joaca vor fi mai usoare dupa sariturile in trambulina, iar daca va ateriza cu tot corpul pe suprafata de sarit, bratele, umerii, abdomenul si spatele se vor contura mai bine.

 

Nu in ultimul rand, saritul in trambulinele pentru copii este asemanator exercitiilor de tip cardio sau celor pentru dezvoltarea andurantei la efort fizic. Cu cat sare mai repede, cu atat intensitatea batailor inimii copilului tau va fi mai mare si va rezista la eforturi indelungate sau de intensitate mare.

 

Dezvoltarea muschilor si a rezistentei la efort fizic imbunatateste metabolismul copilului tau iar tie ca parinte, iti va fi mult mai usor sa ii aduci fructe si legume in alimentatie. Mai mult, aceste lucruri il vor ajuta sa fie in forma, sa slabeasca si sa fie activ tot timpul.

 

O trambulina pentru copii este motivul oricarei petreceri pentru cei mici, fie in familie, intre prieteni sau pur si simplu pentru a-l face pe copilul tau sa faca miscare. Prietenii copilului tau se vor bucura si mai mult cand vor veni in vizita si vor sari impreuna pe trambulina.

 

Sport-Mag este unul din cele mai bune magazine de trambuline pentru copii pentru interior si exterior, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. In acest magazin vei gasi cele mai bune branduri de trambuline pentru orice varsta, dar si accesorii si echipamente. Iata cateva din cele mai bune modele pentru copii:

 

1. Trambulina in SPORTline 140 cm

 

Trambulina este conceputa pentru a fi folosita atat de copii cat si de adulti, in exterior, si respecta cu strictete standardele de siguranta internationale EN-71, trecand de testele de laborator TUV NORD si ASTM International.

 

Trambulina este compusa din materiale de calitate, arcurile rezista la coroziune, iar suprafata elastica este de calitate superioara, fabricata in SUA. Structura este din otel anti-coroziv, suprafata elastica rezista la radiatii UV si greutatea maxima admisa este de 100 kg.




 

2. Trambulina cu maner Skippy Plus 122 cm

 

Trambulina cu maner este un model nou pentru copii, ideala pentru diversificarea antrenamentului fizic folosind un maner reglabil. Aceasta poate fi folosita cu sau fara maner si respecta cu strictete standardele de siguranta internationale.

 

Structura este de calitate, din otel galvanizat Heavy Duty, cu rezistenta crescuta. Cadrul este din otel Hi-ten, cu un strat final de protectie.


 

3. Trambulina set inSPORTline Lily 183 cm

 

Trambulina este moderna si sigura, cu un design floral deosebit si indeplineste cu strictete standardele de siguranta europene EN-71. Cadrul este din otel, arcurile zincate rezista la coroziune, iar suprafata de sarit este rezistenta la radiatii UV.

 

Aceasta poate fi folosita in interior si exterior, iar siguranta ei se datoreaza prezentei unor intarituri suplimentare in partea superioara si a plasei de siguranta interioare, dispusa inaintea protectiei pentru arcuri.