Inconștiența unei femei putea să se transforme într-o tragedie ! Incendiu în zona Confecții ! GALERIE FOTO

Data publicare: Marti, 11 Iulie, 2017 Total: 5892 accesari

Inconștiența unei femei putea să se transforme într-o tragedie ! Incendiu în zona Confecții ! GALERIE FOTO ARAD. Marți după-masa, în jurul orelor 17:15 , un apel la 112 anunța un incendiu în zona cartierului Confecții. AFLĂ ce a vrut să facă o femeie și la ce a dat foc !

Căldură, vegetație uscată, gunoaie, toate la un loc au fost mediul ce a favorizat extinderea unui incendiu, provocat de o femeie. Ea a vrut să dea foc unor bucăți de cablu din plastic, umplute cu cupru, pentru a obține cuprul ce ulterior urma să-l vândă. 

Speriată, femeia când și-a dat seama ce a făcut, era mult prea târziu. Focul s-a extins repede, iar vegetația a ars, și riscul extinderii la locuințele din apropiere era foarte mare. 

Oamenii care au observat incendiul au sunat la 112, iar pompierii au ajuns la fața locului în doar câteva minute. Deasemenea, polițiștii au ajuns și ei în doar câteva minute la locul faptei și au stat de vorbă cu martorii care au văzut tot ce s-a întâmplat. Pompierii, cu ajutorul localnicilor din zonă, care au sărit în ajutorul lor cu ce au apucat, lopeți și mături au reușit să stingă la timp vegetația. 

În imagini, a fost surprinsă femeia , care, deși s-a speriat îngrozitor de consecințe, nu a lăsat din mână, nicio clipă, plasa cu bucățile de cupru, arse. 

Reprezentanții ISU Arad au atras și atrag atenția de nenumărate ori, că în această perioadă din an, când temperaturile sunt foarte ridicate, riscul incendiilor este foarte mare, iar arădenii sunt atenționați să evite a da foc vegetației !