Crimă sau sinucidere ? Îngrijitoare româncă de 35 de ani găsită moartă ! Avea 5 răni de cuțit !

Data publicare: Luni, 10 Iulie, 2017 Total: 7354 accesari

Crimă sau sinucidere ? Îngrijitoare româncă de 35 de ani găsită moartă ! Avea 5 răni de cuțit ! O româncă de 35 de ani a fost găsită moartă în locuința unde ea lucra ca și îngrijitoare. AFLĂ mai multe detalii !

Moarte misterioasă într-un apartament din Milano, unde o româncă de 35 de ani a fost găsită duminică noaptea, moartă, cu 5 răni de cuțit. Femeia lucra în respectiva locuință, ca și îngrijitoare și locuia cu proprietara italiancă. 

Duminică 9 iulie 2017, în jurul orelor 23:00, proprietara s-a întors acasă, după câteva zile în care a fost plecată din localitate și a făcut teribila descoperire. Românca lucra de curând pentru italiancă și dormea într-o cameră separată. 

În momentul descoperirii tragediei, proprietara a spus carabinierilor că a vorbit sâmbătă 8 iulie, cu românca și totul părea în regulă . Italianca a spus că nu lipsește nimic din casă, ba mai mult de atât, telefonul și poșeta româncei erau neatinse. Deasemenea nu au fost găsite nici urme de intrare forțată, dar nici bilet de adio lăsat de victimă. 

Cuțitul cu care au fost provocate rănile a fost găsit lângă victimă. 
Carabinierii au declanșat o anchetă pentru a stabili cauza morții și se așteaptă raportul medicului legist.

Foto : milanotoday.it