Portarul Branko Grahovac transferat la UTA!

Data publicare: Sambata, 08 Iulie, 2017 Total: 4524 accesari

Portarul Branko Grahovac transferat la UTA!

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu portarul Branko Grahovac.

  
Născut pe 8 iulie 1983, goalkeeperul bosniac (1,90 m) s-a afirmat pe prima scenă din România între buturile Oțelului Galați: alături de formația de pe malul Dunării a cucerit, în 2011, titlul de campion și Supercupa României. Înainte să ajungă în Liga I, a mai jucat la Bratstvo Gracanica, Zeta Golubovic, Zeljeznicar și Borac Cacak. Mai are o experiență în Turcia, la Kahmramanmarașspor, iar din 2014 a jucat la CSM Politehnica Iași.

  
În cei patru ani petrecuți la Galați și cei trei de la Iași a strâns 180 de meciuri în prima ligă din România, care se adaugă celor 81 din Superliga din Serbia.

  
În ultimele trei sezoane, are 44 de partide fără gol primit, iar anul acesta a fost desemnat şi cel mai bun portar din play-out. Are 6 prezențe în Champions League și alte 7 în Europa Leagu”.

„Dacă ceea ce mi s-a propus la telefon se respectă, voi fi noul portar al UTA-ei. Mi-am dat deja cuvântul conducerii clubului arădean, iar pentru mine cuvântul e sfânt. Poate să mă dorească și Steaua, nu contează. Am mai avut trei-patru oferte în această vară, nu știam dacă o să mai continui să joc, dar Mădălin Ciucă, fostul meu coleg de la Iași, m-a convins de faptul că e un proiect serios la Arad. Am fost coleg și cu Ștefan Grigorie, pentru puțin timp și cu Dan Roman, nu cred că voi avea probleme de acomodare. În plus de asta, sunt destul de aproape de casă, fac 5-6 ore cu mașina până la Srbac, la granița Bosniei cu Serbia. Vin la Arad să promovăm, nu se poate altfel”, a declarat Branko Grahovac.

 
Branko Grahovac s-a antrenat astazi alaturi de noii sai colegi sub comanda lui Dan Tapos,sarbatorindu-si ziua de nastere.LA MULTI ANI,SUCCES LA UTA Arad-Branko ! Bun venit la UTA!