Top 5 idei de cadouri speciale pentru el

Data publicare: Vineri, 07 Iulie, 2017 Total: 4673 accesari

Top 5 idei de cadouri speciale pentru el

Cu totii avem cel putin un "EL" in viata noastra care merita o atentie deosebita. Fie ca vorbim despre tatal, sotul, iubitul, sau fiul nostru, momentele speciale din viata lui cer cadouri speciale, menite sa il faca pe sarbatorit sa se simta apreciat si iubit.

 

Barbatii, in special cei tineri, au o afinitate pentru cadouri utile, amuzante si interesante, care sa le stimuleze creativitatea si pe care sa le poata folosi in viata de zi cu zi. Toata lumea stie ca tehnologia pare sa atinga coarda sensibila a barbatilor, insa de multe ori cand vine ziua "lui", intram in panica si ne este foarte greu sa ne decidem in privinta unui cadou. Asadar, am alcatuit un top 5 idei de cadouri speciale pentru el, care se vor dovedi extrem de utile atunci cand va trebui sa cumperi un cadou deosebit pentru un barbat:

 


Mini telefon mobil Bluetooth Quad Band GSM

iNew Mini 1 este unul dintre cele mai mici telefoane mobile din lume, ce cantareste numai 29 grame si incape cu usurinta in portofel sau in buzunarul de la camasa.


 

iNew Mini1 suporta Quad Band GSM si dispune de tehnologie Bluetooth ce permite conectarea la orice tip de smartphone, pentru a putea prelua apelurile, insa poate functiona si independent, ca un telefon de sine statator. Ecranul OLED luminos, touch-ul receptiv si bateria de 320 mAh ce permite pana la 2 ore timp de convorbire continua, fac din acest dispozitiv un gadget minunat ce poate fi un cadou special pentru el.

 

Ochelari de soare cu inregistrare video VGA 1280×960

Ochelarii de soare cu inregistrare video VGA 1280×960 pot fi o idee interesanta de cadou pentru el, mai ales daca este pasionat de sporturi extreme, drumetii montane sau plimbari in natura.



Fiind capabili sa filmeze la o rezolutie de 1280x960 cu 30 de frame-uri pe secunda, cu acesti ochelari high-tech poti face si poze de calitate, la o rezolutie de 1600x1200, prin simpla apasare a unui buton. De asemenea, dispun de un microfon incorporat cu care se pot inregistra conversatii discrete si se poate surprinde atmosfera de ambient, pentru a avea la final o filmare de calitate cu sunet excelent.

 

Boxa portabila bluetooth 2.1 + EDR, cu lumini

Iata o idee de cadou special pentru el accesibil oricarui buzunar! Acest gadget minunat va fi cu siguranta un motiv de bucurie pentru pasionatii de muzica ce vor libertate de miscare!

 

Boxa reda sunetul la o calitate impresionanta, gratie difuzorului de 3W, si vine echipata cu un LED ce produce o atmosfera relaxata, de petrecere. Dispunand de tehnologie Bluetooth, aceasta poate fi conectata la orice tip de dispozitiv (laptop, telefon mobil, tableta), raza sa de actiune fiind de pana la 10 metri. Bateria de 500 mAh are o autonomie de 5 ore, timp in care norocosul ei posesor va putea asculta muzica si prelua chiar si apeluri telefonice.

 


Ochelari realitate virtuala

Una din cele mai interesante idei de cadouri speciale pentru el sunt Ochelarii Realitate Virtuala - VR Box pentru smartphone. Cu ajutorul acestora, te poti bucura de un adevarat home cinema 3D portabil, chiar daca esti plecat din oras sau in vacanta. Mai mult, aceast gadget ofera oricarui barbat posibilitatea de a se distra cu jocurile 3D concepute special pentru Realitate Virtuala.


Bateria de 180 mAh are o autonomie de pana la 40 de ore, iar conectivitatea prin Bluetooth 3.0 si compatibilitatea cu jocurile Android APK si iOS iCabe il fac un gadget de top dorit de orice barbat.

 


Lampa LED cu capul lui Darth Vader

Iata un cadou special ce va cuceri inima oricarui barbat pasionat de seria Star Wars!


Lampa functioneaza cu 3 baterii AA (R6) sau poate fi conectata la o sursa externa de curent prin cablul USB  inclus in pachet. Jucaria e formata dintr-o baza si o suprafata din acril in care este gravata figura celebrului personaj negativ "Darth Vader". Prin butonul touch de pe suprafata bazei se pot selecta culorile luminii (alb, albastru, verde, rosu, etc.).