Coaste rupte și traumatism cranian, pe ștrandul Neptun ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Data publicare: Duminica, 02 Iulie, 2017 Total: 7071 accesari

Coaste rupte și traumatism cranian, pe ștrandul Neptun ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

ARAD. Un bărbat de 33 de ani, din Reghin, se afla la ștrandul Neptun din Arad, pentru prima dată. AFLĂ ce s-a întâmplat !


Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Reghin, a venit la ștrand la Arad să se distreze, însă, nu a respectat regulile ce sunt impuse, în zona toboganelor. Când s-a dat pe toboganul mare, în momentul în care a ajuns în apă, nu a eliberat zona, în ciuda insistențelor reprezentanților Recons, care îl rugau acest lucru și un alt bărbat, când s-a dat pe tobogan s-a izbit puternic în bărbatul aflat în apă.


Acesta a fost momentul care a iscat marele scandal si chiar dacă deja, cei doi bărbați sângerau de la izbitură, s-au mai luat și la bătaie. Culmea, tot ei erau nervoși și înjurau, chiar dacă au fost avertizați înainte că se poate întâmpla acest lucru.


Salvamarii au intervenit, deasemenea și angajații Recons-ului și i-au scos din apă. Bărbatul din Reghin a fost mai grav rănit, fiind necesară intervenția Smurd-ului, care l-au și transportat la spitalul Județean de Urgență Arad. Medicii i-au pus diagnosticul : traumatism cranian cu pierdere de cunoștință, plagă parietală dreaptă, traumatism toracic cu fracturi costale (coasta 1 și 2), pneumotorax minim pe partea dreaptă, contuzie pulmonară și fractură la mâna dreaptă.

Martoră la incident :" Toți sar, se aruncă, stropesc, și nimeni nu poate să le spună nimic că te înjură. Ți se aruncă în cap ! E periculos pentru copii. Avem copii și ne e frică. Salvamarii își fac treaba, dar sunt înjurați și ei. AMENZI ar trebui să primească cei ce nu respectă regulile".

Foto: arhivă