Consilieri județeni PNL: “Încă o minciună PSD. Ei măresc preţul apei, tot ei fac circ mediatic!”

Data publicare: Miercuri, 28 Iunie, 2017 Total: 1675 accesari

Consilieri județeni PNL: “Încă o minciună PSD. Ei măresc preţul apei, tot ei fac circ mediatic!”

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C. este instituţia care stabileşte preţul apei, a canalizării, a energiei termice şi electrice, iar acest lucru este stipulat în  Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006.

Domnul Sulincean, presat de numirea lui Fifor pe la vreun minister din noul guvern al aceleaşi coaliţii şi sperând la o posibilă avansare pe bază de aruncat cu minciuni în administrația județului, s-a gândit că este momentul să fie indignat de măsurile luate de conducerea numită de PSD la ANRSC pentru majorarea prețului apei.

Vicepreședintele ANRSC, care are atribuții de președinte, Alexa Petru – Bogdan, a fost consilier în Senatul României în perioada 2012-2015, aceeași perioadă în care Ponta a fost premier. Adică un președinte numit de PSD, al unei instituții subordonate guvernului PSD stabilește niște prețuri pentru apă, iar un consilier județean PSD se revoltă împotriva acestei măsuri, acuză administrația județeană și cere micșorarea costurilor pentru apă. Fie domnul Sulincean nu are nici cea mai vagă idee în care partid se află, pentru că se comportă la fel ca in opoziție, fie habar nu are care instituție se ocupă de stabilirea prețului apei, fie chiar este de părere că arădenii sunt naivi și cred  toate minciunile PSD!

În concluzie, domnule Sulincean un pic de documentare, înainte de a vă face de râs în mediul public, nu ar strica! Iar atunci când mai faceți un amendament, ca cel de la ultima ședință CJ încercați să vă încadrați în limitele legale!