A fost ucisă cu sânge rece ! Polițiștii au fost șocați când au găsit cadavrul femeii !

Data publicare: Luni, 26 Iunie, 2017 Total: 2143 accesari

A fost ucisă cu sânge rece ! Polițiștii au fost șocați când au găsit cadavrul femeii ! Luni dimineața, viața unei femei a fost luată cu sânge rece ! Și polițiștii au fost șocați de cruzimea cu care femeia a fost ucisă ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Femeia de 48 de ani a fost ucisă cu sânge rece, luni dimineața. Criminalul, fostul concubin al femeii, a fost orbit de gelozie că femeia l-a părăsit și furios a luat un topor, cu care a lovit-o pe femeie în cap. Crima s-a petrecut la marginea municipiului Lugoj, iar de față a fost și nora victimei, îngrozită și speriată de moarte, care a și alertat poliția. În apărarea femeii a sărit și actualul concubin, lucru ce l-a scos din minți pe criminal.

Polițiștii au ajuns la scurt timp la locul crimei, aceștia fiind șocați de cruzimea cu care criminalul a omorât-o pe femeie. Vecinii spun că acesta o hărțuia pe victimă, de multă vreme.

Criminalul a reușit să fugă și este de negăsit la această oră. El este  căutat de zeci de polițiști , care periază întreaga zonă și a fost dat în comsemn la frontieră.


Foto: lugoj.info