Primii pași pentru o cooperare economică între CCIA Arad și Camera de Comerț și Industrie din regiunea Trenčín, Slovacia

Data publicare: Luni, 26 Iunie, 2017 Total: 1394 accesari

Primii pași pentru o cooperare economică între CCIA Arad și Camera de Comerț și Industrie din regiunea Trenčín, Slovacia

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, arh. Gheorghe Seculici, a avut o întâlnire cu directorul Camerei Regionale de Comerț și Industrie din regiunea Trenčín, Slovacia, dl. Ing. Ján Václav, în cadrul expoziției Demo Plast Vest, eveniment care s-a desfășurat în perioada 21-24 iunie la Expo Arad.

În cadrul întâlnirii președintele Ján Václav a prezentat mediul antreprenorial slovac în dorința de a stabili o cooperare economică cu CCIA Arad. Președintele Gheorghe Seculici a propus transmiterea ofertei târgurilor și expozițiilor astfel încât reprezentanții mediului de afaceri slovac să poată deveni o prezență obișnuită la evenimentele CCIA Arad.

Solicitarea Camerei de Comerț și Industrie din regiunea Trenčín a venit în contextul alegerii unei noi conduceri, în persoana dlui. Ján Václav. Apreciez că discuțiile oferă cadrul unei viitoare cooperări economice între cele două camere. De asemenea, am stabilit ca la următoarea întâlnire să participe și dl. Miroslav Iabloncsik, Consulul General al Slovaciei în România, o persoană foarte activă, care poate fi un liant de bun augur pentru stabilirea parteneriatului cu CCIA Arad”, declară președintele CCIA, arh. Gheorghe Seculici.