Tornadă la Arad ! Specialiștii spun că dezastrul de vineri, care a lovit Aradul și împrejurimile, nu a fost doar o furtună !

Data publicare: Luni, 26 Iunie, 2017 Total: 2664 accesari

Tornadă la Arad ! Specialiștii spun că dezastrul de vineri, care a lovit Aradul și împrejurimile, nu a fost doar o furtună ! ARAD. Vineri, mai multe zone din Arad au fost distruse, de tornada care s-a abătut peste oraș și împreujurimi. Mai mulți martori au povestit îngroziți, cum s-a petrecut totul !


Meteorologii au avertizat că în acest an, în România vor avea loc fenomene extreme. Acest lucru s-a întâmplat și vineri, la Arad și în împrejurimi. Am stat de vorbă cu oamenii care au văzut cum s-a întâmplat totul .

"Deoadată s-a întunecat totul, iar de la pământ s-a văzut cum se forma parcă o ceață. Nu mai vedeai la jumătate de metru. Fiul meu a filmat totul, a fost clar o tornadă. Se vedea acea pâlnie" povestește o femeie. 

"A smul țiglele de pe casele oamenilor, a pus la pământ zeci de stâlpi de electricitate, o mașină mică am văzut-o cum a luat-o în sus efectiv și a azvârlit-o câțiva metri depărtare" ne spune un șofer îngrozit de ceea ce s-a întâmplat.

"Vedeam cum zboară pe sus scaunele din curte, mesele, țiglele de pe casa vecinilor. A fost groaznic.N-am văzut așa ceva niciodată. Era un fel de ceață care se învârtea. Tornadă. Asta o fost la Arad" spune o arădeancă.


Pentru forța furtunii, oamenii au o singură explicație : A FOST TORNADĂ ! Chiar și ministrul agriculturii, prezent sâmbătă la Arad, confirmă acest lucru.

Meteorologii anunță că toată vara vor avea loc în România astfel de fenomene extreme, iar oamenii trebuie să fie pregătiți pentru orice.