Polițiștii Mihuț Eugen și Tomici Dușan au prins în mai puțin de jumătate de oră, un hoț periculos !

Data publicare: Duminica, 25 Iunie, 2017 Total: 5008 accesari

Polițiștii Mihuț Eugen și Tomici Dușan au prins în mai puțin de jumătate de oră, un hoț periculos ! ARAD. Un hoț periculos a fost prins de polițiștii arădeni, la scurt timp după ce le-au fost transmise semnalmentele. AFLĂ mai multe detalii !

Un bărbat a atacat două femei și le-a smuls lanțul de aur de la gât, in zona Micalaca. Polițiștii au fost anunțați, iar un echipaj de poliție, care se afla în zonă, formată din agent șef principal Mihuț Eugen și agent principal Tomici Dușan au pornit rapid în căutarea lui. După ce Mihuț Eugen a alergat mai bine de 500 de metri, prin apă, peste garduri și prin canalul de irigații din zona respectivă, hoțul a fost prins.


Politiștii l-au încătușat, iar hoțul , un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a spus că se numește Stanciu Vasile Constantin avea asupra sa și cele două lănțișoare de aur.


Cei doi polițiști au dat dovadă de promptitudine, eroism și devotament , iar faptul că acest hoț periculos a fost prins în mai puțin de jumătate de oră , dovește că Aradul are echipaje de poliție bine organizate și adevărați profesioniști.