Ovidiu Moşneag (PNL): „PSD a înfrânt! Minciunile din campania electorală au ieşit la suprafaţă!

Data publicare: Joi, 22 Iunie, 2017 Total: 1618 accesari

Ovidiu Moşneag (PNL): „PSD a înfrânt! Minciunile din campania electorală au ieşit la suprafaţă!

Consilierul judeţean PNL, Ovidiu Moşneag este de părere că lupta PSD versus PSD nu a făcut altceva decât să confirme minciunile lor electorale şi neputinţa în a respecta programul de guvernare:

„Era evident că PSD îşi va da arama pe faţă, demonstrând astfel că nu au făcut altceva decât să îi mintă pe românii care le-au dat votul de încredere în decembrie anul trecut. Premierul executat, fără urmă de remușcare ieri, a confirmat faptul că întreaga activitate a guvernului PSD s-a bazat pe minciuni, criterii și favoritisme politice. Dragnea, fiind singurul pesedist care a ştiut şi a aplicat după bunul plac aşa zisul program de guvernare.

Există un amatorism evident din partea ambelor găști din PSD. Pe de-o parte Grindeanu, un premier slab care nu a observat timp de șase luni ce fac subordonații săi și a ascultat orbește, până la un punct, ordinele de partid ale lui Dragnea. Cu toate acestea, după cum a dat de înțeles chiar fostul premier, și-a însușit Guvernul ca pe un bun personal, în sensul în care i-a convenit când Dragnea l-a numit și s-a revoltat când i-a cerut să plece.

De cealaltă parte îl avem pe Dragnea, care acționează după bunul plac și cel mai grav, pune interesul personal înaintea celui național, cel mai bun exemplu este tentativa de înțelegere cu UDMR. În consecință, l-a executat pe Grindeanu în urma unei analize pe care nimeni nu a văzut-o, însă toți au respectat-o.

Această luptă dintre găștile PSD duce la istabilitate economică, politică și  atrage  României o  imagine proastă în fața statelor europene” a declarat consilierul județean PNL, Ovidiu Moșneag