UTA călcată de DNA în urma acuzaţiilor lui SEPSI. Managerul UTA ridicat de DNA

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 4608 accesari

UTA călcată de DNA în urma acuzaţiilor lui SEPSI. Managerul UTA ridicat de DNA

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de Liga 1, însă prin luna mai, când lupta cu UTA pentru locul 2 nu era tranșată, șefii grupării covăsnene ar fi sesizat autoritățile asupra unui aspect. Mai precis, gruparea din Secuime i-a bănuit pe arădeni că ar fi ținut-o în viață pe Foresta, în așa fel încât meciul direct dintre suceveni și Sepsi să se joace pe teren și, eventual, moldovenii să producă surpriza.

 

„Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga şi de a dobândi un avans bun. Ştim că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu faţă de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament şi s-au dus la Afumaţi în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieţii din Suceava au intrat în antrenament începând de astăzi. Sunt nişte zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reuşit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren şi încercăm să venim cu valoarea”, declara Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean pe 19 mai, pentru Observatorul de Covasna.

 

Managerul clubului, Codru Grădinariu, a fost ridicat de procurori și, acesta fiind dus la sediul DNA Timişoara pentru audieri. Procurorii au descins și la casa din Chișineu-Criș a directorului sportiv Claudiu Drăgan, unde au fost făcute percheziții,

 

Procurorii anticorupţie au sigilat birourile clubului arădean care, de curând, a ratat promovarea în Liga 1 după ce a pierdut barajul cu ACS Poli Timişoara (2-5 la general) şi au început să caute documente. La întrebările procurorilor au răspuns Codru Grădinariu şi Florian Voinea, directorul general, respectiv preşedintele din acte ai clubului UTA Bătrâna Doamnă.

Sursele Liga2.ro spun că ar fi vorba despre o plângere făcută de oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe la adresa omologilor de la UTA, după ce aceştia din urmă i-ar fi contactat pe conducătorii echipei Foresta Suceava pentru a-i motiva înaintea partidei de pe teren propriu cu formaţia covăsneană.