VIDEO: Laurentiu Roşu la finalul meciului de la Şiria: “dacă rămân vreau să duc UTA în Liga 1!”

Data publicare: Vineri, 16 Iunie, 2017 Total: 4167 accesari

VIDEO: Laurentiu Roşu la finalul meciului de la Şiria: “dacă rămân vreau să duc UTA în Liga 1!”

Echipa fanion a Aradului a ieșit înfrântă și din cel de-al doilea baraj de promovare consecutiv. Din păcate, Liga 1 rămâne un vis pentru utiști, care ar trebui să o ia de la capăt la anul, însă, în acest moment, sunt destule necunoscute la mijloc.

 

Una dintre ele îl vizează pe Laurențiu Roșu, care, neîndeplinind obiectivul clubului, rămâne fără contract începând cu data de 1 iulie. Acesta a spus că va avea o discuție cu cărțile pe față cu șefii clubului, fiindcă dorește să-și clarifice situația în „alb-roșu”.


„În primul rând, depinde de cei din conducere dacă mă mai vor sau, vom discuta și vom vedea dacă mai e posibil să lucrăm împreună. E clar că dacă rămân aici îmi voi propune să duc echipa în liga întâi. Eu sunt ambițios, vreau să progresez mereu, să fac ceva în fotbal și să las ceva în urma mea”, a spus tehnicianul, care a preluat funcția de antrenor principal la UTA pe 11 octombrie 2016, după etapa a 11-a a campionatului, din mâna lui Roland Nagy. „Așa cum am mai spus-o, când am venit aici echipa era pe locul 9 și am ajuns până pe 3, cu posibilitatea acestui baraj. Am avut neșansa să cădem cu Timișoara, care, ați văzut că e o echipă puternică în lupta pentru salvare. Ei și-au permis să facă cinci schimbări între cele două meciuri și nu asta nu s-a simțit în jocul lor, dimpotrivă”, a adăugat Roșu.





 

„E un club ce vrea să promoveze și care luptă, dar din cauza unor momente în timpul campionatului nu reușește să prindă primele două locuri. A fost o coincidență că am terminat pe 3, puteam să terminăm pe 4 sau 5, căci erau multe echipe ce s-au luptat pentru aceste două locuri. Primu era rezolvat demult de Juventus. Mai rămăsese doar un loc pentru promovarea directă și eram 6 echipe implicate. 



Noi am luptat mereu să prindem locul 2, pentru că știam ce a fost anul trecut la baraj, că fost foarte greu contra celor de la Voluntari. Am vrut să promovăm direct, nu am putut, am încercat și la baraj. Chestia cu barajul eu zic că nu e o luptă echilibrată, dac așa e sistemul treuie să respectăm, era mai bine să urce 3 echipe și să cadă 3. Chestia cu barajul nu e prea în regulă, în sensul în care lupta nu e prea echilibrată. Dar, așa e sistemul, trebuie să îl respectăm. Era mai bine să urce trei echipe și să cadă trei”, a mai spus Roşu după meciul de la Şiria.



Foto/Video: Viorel Muscă