PSD Arad nu poate tolera manevrele ilegale şi limbajul mizerabil al primarului Falcă

Data publicare: Joi, 15 Iunie, 2017 Total: 1186 accesari

PSD Arad nu poate tolera manevrele ilegale şi limbajul mizerabil al primarului Falcă

PSD Arad consideră deplasată atitudinea primarului Falcă de a admonesta în plen, la modul cel mai grosolan, un consilier al opoziţiei, care a avut curajul şi onestitatea de a prezenta în şedintă adevărul despre CET şi problema salubrizării publice din municipiu. Colegul nostru, Beniamin Vărcuş, liderul grupului PSD-ALDE din CLM şi-a făcut datoria faţă de cetăţeni şi a expus în mod argumentat motivele pentru care PSD nu se poate face părtaş la jongleriile administrative periculoase, aflate la limita legii, avansate de Gheorghe Falcă.


Adevărul supără iar edilul şi-a dat din nou arama pe faţă, proliferând jigniri nejustificate la adresa consilierului social-democrat. Nu este pentru prima oară când afişează acest tip de atitudine şi limbaj, actualul deputat Adrian Todor luând contact cu vocabularul de mahala al primarului în circumstanţe asemănătoare în urmă cu an. Şi atunci şi acum, PSD încerca să demonteze în plen mecanismul de sifonat bani publici al liderului local PNL, precum şi incompetenţa sa flagrantă în materie de administraţie publică. Sigur că lui Gheorghe Falcă, obişnuit cu slugărnicia oribilă din anturajul său, nu îi convine în momentul în care opoziţia identifică adevărata sa agendă, aceea de a hrăni clientela de partid a PDL-PNL cu banii contribuabililor.


După ce a distrus CET-ul şi i-a adus pe arădeni într-o situaţie limită, primarul vrea acum să atribuie salubrizarea Aradului firmei de casă a PNL, fără licitație și la prețuri duble. Normal că asemenea tentative nu pot rămâne fără atitudine din partea PSD Arad care a votat cu gândul la arădeni ale căror interese le reprezintă în acest organism. Falcă s-a crezut la o şedinţă a propriului partid, unde în circumstanţele uzuale îşi poate permite să utilizeze un vocabular suburban, în ton cu conduita sa dictatorială. Recidivist, în strategii neproductive pentru comunitate şi în materie de limbaj public mitocănesc, primarul îşi afişează disperarea după proiectele administrative eşuate care au adus Aradul pe marginea prăpastiei.