Mâine, UTA – ACS Poli. ”O finală în care vom da totul!”

Data publicare: Miercuri, 14 Iunie, 2017 Total: 3595 accesari

Mâine, UTA – ACS Poli. ”O finală în care vom da totul!”

O zi ne desparte de meciul ce poate aduce îndeplinirea visului roș-alb. UTA și ACS Poli Timișoara își dau întâlnire mâine, pe stadionul ”Otto Greffner” într-un meci pe care întreaga tabără arădeană vrea să-l termine în sărbătoare.

”E finala campionatului pentru noi și vom face tot ce e posibil să câștigăm. Nu va fi ușor, cum am declarat și în tur, cei de la Timișoara sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, vrem să le oferim suporterilor și oamenilor din Arad posibilitatea de a vedea UTA în Liga I. Mi-aș dori foarte mult să se întâmple acest lucru”, a mărturisit antrenorul Laurențiu Roșu.

Tehnicianul utist a indicat pericolele principale pe care le poate crea formația alb-violetă:”Au un lot valoros, vom ține cont de lucrul acesta, de fazele fixe, unde am avut probleme, vom încerca să ne corectăm cât mai repede. Am primit două goluri după asemenea faze fixe, au avut și acea bară în ultimul minut. Caută să obțină cât mai multe lovituri libere și cornere, să profite de talie, și au un executat foarte bun, mă refer la Croitoru. Sper să fim în creștere și în aceste 90 de minute să putem demonstra că există posiblitatea de a trece de acest baraj cu bine”.

Codru Grădinariu: ”Toți! Împreună pentru un vis”

 

Înaintea meciului de mâîne, prin vocea directorului general Codru Grădinariu, clubul UTA a transmis următorul mesaj:

”Acum patru ani, am pornit împreună cu suporterii și Primăria Arad pe acest drum. S-au întâmplat atât de multe într-un timp relativ scurt. Am suferit, unii s-au îndoit, dar am continuat să luptăm și să credem că acest oraș, această echipă ne va face să ne redescoperim mândria. S-au auzit câteva voci, care au scandat impotriva finanțatorilor noștri. Dorim să facem un apel, să nu creăm dezbinare, pentru că noi avem nevoie de toți cei care ne ajută, și de suporterii din tribună, și de administrația locală. UTA are nevoie de unitate. Toți, împreună pentru un vis!”

Haide UTA, haide Aradul!

Strătilă: ”Reușim, împreună cu suporterii”

 

Golul marcat de Sorin Strătilă pe ”Dan Păltinișanu” a ”aprins” returul. Șansele de promovare ale UTA-ei au crescut mult.

”Mă bucur foarte mult că am putut ajuta echipa și am înscris pentru a avea șanse în retur. Sper să fie de folos golul. Anul trecut, cu golul de la Călărași, am ajuns în situația în care puteam promova, dar a trebuit să mai jucăm un baraj. Sper ca suporterii să fie lângă noi, doar așa vom reuși”, apreciază fotbalistul sosit la Arad acum trei ani.

”Fiecare din echipă își dă seama de ce șansă poate să aibă, suntem la 90 de minute de un pas foarte mare. Îmi doresc foarte mult să promovez. Am venit aici când echipa era în Liga a III-a și lumea spunea că uite unde a ajuns Strătilă. Le-am răspuns că am ajuns la Campioana Proviniciei. Repet, îmi doresc foarte mult să promovăm, să știu că am făcut ceva. Dacă am reuși, ar fi o bucurie mai mare decât atunci când am ajuns la echipa națională”, a adăugat Sorin Strătilă.

Detaliile deplasării spectatorilor la Șiria pentru UTA – ACS Poli

1. Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad - Șiria – Arad este gratuit.

2. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 15:45. Ultimul autocar va pleca la ora 16:30.

3. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria, la un sfert de oră după terminarea jocului.

4. Posesorii de bilet care dețin și abonament sunt rugați să aibă și abonamentul la ei, pentru a beneficia de locul obișnuit.