Începe Street FOOD Festival Arad cu mult gust și savoare

Data publicare: Miercuri, 14 Iunie, 2017 Total: 5508 accesari

Începe Street FOOD Festival Arad cu mult gust și savoare

Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Arad și promite o experiență culinară savuroasă. În perioada 15 - 18 Iunie Piața Avram Iancu va deveni gazda celor peste 35 de vendori pregătiți să testeze simțurile gurmanzilor cu preparate din întreaga lume. Evenimentul de la Arad face parte din turneul culinar ce ajunge în acest an în 9 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

Dragi arădeni vă mulțumim că ne-ați invitat și ne bucurăm extrem de mult că am ajuns și la voi acasă. Abia aștetptăm să deschidem bucătăria stradală și să gătim cea mai frumoasă experiență pentru voi. Vă invităm în acest weekend să savurați preparatele delicioase, să vă bucurați de concerte live la scena festivalului, cinema în aer liber și activități dedicate copiilor. Mulțumim pe această cale autorităților locale și partenerilor care ne-au permis să aducem această experiență culinară în Arad și...ne vedem în perioada 15 - 18 Iunie în Piața Avram Iancu.” - Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival




Ne bucurăm că Aradul a fost inclus în acest turneu culinar, cu un concept unic. Am răspuns pozitiv propunerii organizatorilor identificând potențialul imens al acestui eveniment care este mai mult decât o simplă experiență culinară. Street Food înseamnă în primul rând stare de bine, Street Food înseamnă generozitate prin campania Share a Meal. Vă spunem bun venit și fie ca Street Food să devină o tradiție în Arad. Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă



Experiența Street FOOD Festival va fi savurată și alături de cel devenit ambasadorul festivalului: Chef Foa, care va pregăti rețete speciale de street-food împreună cu echipa de la Stradale și Flavours. Aceștia vor da gust evenimentului alături de zecile de bucătari prezenți și vor crea cadrul perfect în compania băuturilor răcoritoare și a deserturilor apetisante. 

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Arad este disponibilă accesând:http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-arad/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?

15.06.2017, ora 21:30  - No Reservations

16.06.2017, ora 21:30  - Burnt

17.06.2017, ora 21:30  - Chef

18.06.2017, ora 21:30  - Big Night




Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

15.06.2017

17:30    Soul Serenade

19:00    Amalia Gaiță              

20:30    Naked            

16.05.2017      

17:30    NextEX          

19:00    byron              

20:30    Robin and the Backstabbers             

17.05.2017      

17:30    Pely Barna

19:00    Heion and the Echo Bits

20:30    JazzyBit                     

18.05.2017

17:30    Márton Hangácsi       

19:00    Animo 

20:30    Amoeba




În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival. Atât cei mici cât și cei mari vor avea pregătite activități special gândite astfel încât festivalul să fie pe placul tuturor. De asemenea, publicul e invitat să se implice și în campania Share a Meal, prin care se vor putea dona porții de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

 

Dragi gurmanzi din Arad, ne vedem în Piața Avram Iancu în perioada 15 - 18 Iunie,la Street FOOD Festival Arad.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Eveniment susținut de Municipiul Arad prin Centrul Municipal de Cultura Arad, Poliția Locală Arad, Centrul Județean de Voluntariat Arad.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.